Bobcat participă la LogiMAT cu o linie extinsă de echipamente “material handling”

MEq
By MEq martie 6, 2024 16:52

Bobcat participă la LogiMAT cu o linie extinsă de echipamente “material handling”

LogiMAT 2024 va fi prima ediție a târgului de la Stuttgart unde va fi expusă o gamă extinsă de produse Bobcat pentru manipularea materialelor. Rebrandingul global și integrarea Doosan Industrial Vehicle (DIV) sub marca Bobcat cu toată gama sa de stivuitoare și echipamente pentru depozit va oferi și mai multe soluții, astfel încât clienții Bobcat să realizeze mai multe. De la 1 ianuarie 2024, toate echipamentele de manipulare a materialelor ale companiei poartă culorile Bobcat – alb și portocaliu.

Marca Bobcat este renumită pentru o gamă extinsă de utilaje compacte, folosite în construcții, sectorul agricol, peisagistică, demolări și multe alte industrii. Încărcătoarele și manipulatoarele telescopice Bobcat, echipate cu atașamente precum furci pentru paleți, cupe, graifere, cleme hidraulice de baloți sau bene basculabile, sunt adesea folosite pentru manipularea și transportul materialelor. Așadar, adăugarea unei linii complete de stivuitoare IC (cu motoare termice) și electrice și de echipamente de depozitare este o extensie naturală a gamei Bobcat.

„Prin angajamentul nostru față de inovație și excelență, ne-am lărgit semnificativ portofoliul de produse pentru a satisface nu numai nevoile clienților noștri fideli, ci și pentru a inspira și a da putere noilor clienți să-și învingă cele mai grele provocări”, a declarat Scott Park, CEO și Vicepreședinte al Doosan Bobcat.

La LogiMAT 2024, Bobcat va expune stivuitoare diesel și electrice, stivuitoare cu catarg retractabil și echipamente de depozit. Tot aici va fi prezentat și manipulatorul telescopic super compact Bobcat TL25.60, care permite lucrul în spații înguste, fără compromisuri de performanță, datorită dimensiunilor compacte și manevrabilității excelente. Modelele expuse: D160S-9; D50SC-9 (stivuitoare diesel); B25NS; B20X-7 Plus; B80NS (stivuitoare electrice); BR16J-9 (stivuitor cu catarg retractabil); echipamente de depozit (transpalet manual BPL18S-7; transpalet cu platformaa pentru operator BPR20S-7; transpalet cu punte dublă BDR13S-7; transpalet pentru înălțimi reduse LSM12N-7).

Aceste modele sunt reprezentative pentru gama de produse Bobcat pentru piața de echipamente logistice și de manipulare a materialelor, care includ diverse linii: o serie de stivuitoare diesel cu capacități de ridicare de la 2 la 16 tone; o serie de stivuitoare GPL cu capacități de ridicare de la 2 la 7 tone și o serie de stivuitoare electrice cu capacități de ridicare de la 1,2 la 10 tone. Ultimul segment include și o linie de stivuitoare electrice cu trei roți pentru aplicații ușoare de la 1,2 la 2 tone.

MEq
By MEq martie 6, 2024 16:52