Bobcat introduce trenuri de rulare noi pentru încărcătoarele sale pe şenile

MEq
By MEq decembrie 21, 2015 18:08

Bobcat introduce trenuri de rulare noi pentru încărcătoarele sale pe şenile

Noile trenuri de rulare mai solide şi cu sistem opţional Roller Suspension sunt disponibile pentru anumite încărcătoare compacte pe şenile, inclusiv T550, T590, T630, T650, T740, T750 și T770.

Noile role de ghidare frontale, împreună cu roţile mai late, reduc vibraţiile şi uzura şenilei pe interior. Rolele cu flanşă „single” se regăsesc încă în partea din spate. De asemenea, sistemul opțional Roller Suspension a fost modificat pentru a optimiza deplasarea și caracteristicile operaționale. Aceasta include rolele frontale cu „flanşă duală”, rolele mai mari, împreună cu suspensia cu arc lamelar, pentru acțiune lină. Rolele frontale au fost reamplasate pentru a spori funcționarea utilajului.
Trenul de rulare este înclinat în ambele părți pentru a se debarasa uşor de materiale precum nisip, murdărie, noroi și resturi, mai bine decât modelul anterior. În funcție de model, operatorii vor vedea o creștere a capacității rezervorului de combustibil cu până la 45%. Volumul efectiv și timpii de funcționare vor varia în funcție de modelul mașinii. Garda la sol în centrul trenului de rulare a fost îmbunătățită cu până la 29%, ajutând operatorii să se deplaseze mai ușor prin noroi, nisip și în alte condiții de sol moale. A crescut şi înălţimea în partea din spate, ceea ce îi permite mașinii să se deplaseze peste diferite obstacole cu mai puţine şanse de a se agăţa de ele. Ambele tipuri de şenile – înguste şi late – pentru aceste miniîncărcătoare compacte sunt interschimbabile.

MEq
By MEq decembrie 21, 2015 18:08

OPINION

ELECTRIFICATION