Bergerat Monnoyeur lansează în România programul: CAT 360° ADVANTAGE

MEq
By MEq octombrie 13, 2016 11:16

Bergerat Monnoyeur lansează în România programul: CAT 360° ADVANTAGE

Bergerat Monnoyeur, reprezentant exclusiv Caterpillar în România de peste 25 de ani și lider pe piața utilajelor de construcții, anunţă lansarea programului CAT 360° ADVANTAGE pentru clienții din România. La nivel global, programul a fost lansat în primăvară, la Bauma Munchen, cel mai mare târg dedicat utilajelor şi tehnologii pentru construcţii.

De ce CAT 360° ADVANTAGE?
– Combină soluțiile de finanțare, tehnologiile Caterpillar și serviciile post-vânzare pentru a îmbunătăți productivitatea șantierelor și siguranța în exploatare, ajutând astfel clienții să-și dezvolte afacerile într-un mod durabil;
– Este adaptat fiecărui tip de utilaj și aplicație;
– Are ca obiectiv principal monitorizarea și optimizarea TCO (Total Cost of Ownership) – avantaj client: economie de 5-10% în funcție de utilaj, aplicație și pachetul de soluții ales.

Astfel, la achiziţionarea unui utilaj nou Cat, clienții beneficiază de un pachet de soluții construit pentru a spori valoarea adăugată a utilajului respectiv. Avantajele includ: reducerea costurilor totale de exploatare, creșterea timpilor de funcționare, minimizarea timpilor morți și/sau sporirea profitabilității.
CAT 360° ADVANTAGE a fost creat şi implementat pentru a răspunde cerințelor partenerilor de afaceri (clienți) cu un pachet flexibil de soluții, care să le ofere protecție, control și vizibilitate pe termen lung asupra afacerilor.
În România, în urma unui studiu intern, prima etapă a programului – STAGE A –aduce în prim-plan 4 axe: EMSolutions (Management flota de utilaje), Garanții personalizate, Finanțare și Tehnologii.

CAT 360° ADVANTAGE: Bronz, Argint sau Aur
Clienţii Bergerat Monnoyeur România pot beneficia de unul dintre cele trei pachete de soluții CAT 360° ADVANTAGE: Bronz, Argint sau Aur. Astfel, cu ajutorul programului, clienţii vor putea să:
– îmbunătăţească productivitatea utilajului printr-o mai bună coordonare a angajaţilor şi a intervalelor orare de lucru;
– primească recomandări de la experţi privind repararea şi întreţinerea utilajelor;
– monitorizeze poziţia utilajelor şi a vitezei de deplasare/lucru;
– reducă emisiile şi consumul de carburant.
Diferențele între cele trei pachete sunt date, în principal, de perioada care se dorește a fi monitorizată din punctul de vedere al costurilor totale de deținere/operare.

“În zilele noastre, avantajul competitiv poate fi greu de menţinut. Industria se află într-o continuă schimbare, fapt ce determină companiile să găsească soluţii pentru a rămâne performante şi profitabile. Programul CAT 360° ADVANTAGE a fost creat astfel încât să răspundă cerințelor tehnice și financiare ale partenerilor noştri, pentru a le oferi un plus de siguranţă şi linişte. În funcţie de pachetul ales, Bergerat Monnoyeur România se va ocupa de servicii de întreținere şi suport, precum: inspecții, analize de fluide, întreținere preventivă efectuată pe șantier, monitorizare preventivă și rapoarte informative automate. Acestea din urmă ajută la gestionarea evoluţiei stării utilajelor și a modului de utilizare a acestora. În acest fel ajutăm companiile să îşi securizeze profiturile operaționale, să termine la timp lucrările şi să ofere angajaţilor maximum de protecţie”, a declarat Liviu Neagu, directorul general al Bergerat Monnoyeur România şi Republica Moldova.

Tehnologiile noi câștigă teren
Opțional, prin programul CAT 360° ADVANTAGE clienții au posibilitatea de a beneficia de cele mai noi tehnologii Caterpillar:
– Cat GRADE și PAYLOAD lucrează împreună pentru a crește productivitatea și eficiența pe șantier într-o gamă largă de aplicații.
– Încărcătoarele frontale și excavatoarele din seria XE, datorită sistemelor inovative încorporate, oferă maxim de putere la cel mai mic consum de combustibil.

Produse eligibile
Bergerat Monnoyeur România a inclus în programul CAT 360° ADVANTAGE peste 30 de utilaje, oferind clienţilor posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de produse. Printre modelele incluse se află:
– buldozere – gama între 15 și 25 t
– excavatoare pe şenile – gama între 12 și 50 t
– excavatoare pe roţi – gama între 12 și 50 t
– încărcătoare pe roţi – între 3 și 8 mc
– camioane articulate – între 20 și 40 t
– motogradere – gama completă.

MEq
By MEq octombrie 13, 2016 11:16