Eco Log introduce pe forwarderele sale sistemul de control al vârfului macaralei

MEq
By MEq mai 19, 2023 21:00

Eco Log introduce pe forwarderele sale sistemul de control al vârfului macaralei

Story Highlights

  • Eco Log
  • Eco Log Tip Control
  • forwarder Eco Log
  • utilaje forestiere
  • sistem de control al vârfului macaralei

Related Articles

Eco Log introduce sistemul ETC (Eco Log Tip Control) pe modelele de forwarder 574F, 584F și 594F. Sistemul de control al vârfului macaralei Eco Log este dezvoltat în colaborare cu Epsilon, unde accentul s-a pus pe dezvoltarea unui sistem de asistență pentru operator, care să fie robust, fiabil, ușor de întreținut și, de asemenea, inteligent, astfel încât să se adapteze și să se dezvolte pe măsură ce este utilizat.

Emil Forsblom, Head of Product Development la Eco Log, este sigur că sistemul de control al vârfului macaralei va fi bine primit de către clienți și că va fi un mare atu în munca lor de zi cu zi. „Este minunat să putem oferi clienților noștri controlul vârfului macaralei pe modelele noastre de forwardere. Astfel le putem face ziua de lucru mai ușoară și mai confortabilă și, în același timp, le putem oferi condițiile pentru o muncă mai eficientă și mai productivă”, a spus Emil Forsblom.

Punctele forte ale sistemului ETC sunt mai multe, acolo unde Eco Log s-a concentrat pe optimizarea funcționării și plasării senzorilor pentru a se asigura că sistemul funcționează în cel mai bun mod posibil pentru operator și pentru a garanta o mișcare și o poziție mai lină și mai precisă a macaralei. Operatorul poate alege cu ușurință dacă controlul vârfului macaralei ar trebui activat sau dacă manevrează macaraua manual, folosind setările obișnuite.

„ETC este un mare avantaj care permite operatorului să fie flexibil și să își adapteze munca la diferite situații și condiții. De asemenea, operatorul poate evita opririle inutile, de exemplu dacă sistemul de control al vârfului macaralei are nevoie de service. Apoi poate opera macaraua manual, ca de obicei, până când sosește un tehnician de service”, explică Emil Forsblom.

Opțiuni de macara și modele de forwardere
Sistemul de control al vârfului macaralei de la Eco Log este disponibil pentru următoarele opțiuni de macara și modele de forwarder:
– Eco Log 574F – Epsilon S110F 10,3 m
– Eco Log 584F – Epsilon S110F 10,3 m și Epsilon X120F 10,5 m
– Eco Log 594F – Epsilon X120F 10,5 m și Epsilon X140F 10,5 m

MEq
By MEq mai 19, 2023 21:00