Upgrade-uri de performanţă pe seria M de încărcătoare frontale Cat de talie mică

MEq
By MEq noiembrie 23, 2016 23:29

Upgrade-uri de performanţă pe seria M de încărcătoare frontale Cat de talie mică

Îmbunătățirile recente aduse seriei M de încărcătoare frontale pe roţi de talie mică SWL (Small Wheel Loaders) cu motoare Stage IV (926M, 930M şi 938M), precum şi modelelor din seria K (924K, 930K, 938K) de la Caterpillar promovează valoarea echipamentelor prin noi caracteristici standard și opționale ce cresc productivitatea, ușurința de operare și fiabilitatea timpilor de funcționare.

Display secundar
O nouă opțiune de display secundar disponibil pe toate modelele din cadrul liniei de produse îmbunătățește interfața cu operatorul și navigația. Noul display touchscreen dispune de o tastatură QWERTY ce uşurează navigarea prin meniu și introducerea profilurilor codificate de pornire, a profilurilor de aplicații, a modului de service și a alertelor de întreținere preventivă. De asemenea, display-ul reduce semnificativ durata de timp necesară pentru introducerea informațiilor și elimină tastele cu săgeată de pe versiunile anterioare pentru navigație și introducerea datelor.

Payload Management
O premieră pentru modelele mici de încărcătoare frontale Cat este adăugarea unui display touchscreen şi a soluţiei de monitorizare Product Link Elite în utilizarea sistemului Caterpillar Payload Management. Mesajul sistemului de management îi confirmă operatorului că există o sarcină suficientă în cupă, înainte de a părăsi grămadă de material, crescând astfel productivitatea mașinii. Atunci când această caracteristică este activă pe unul dintre modelele 924K, 926M, 930K, 930M, 938K sau 938M, îi conferă operatorului posibilitatea de a plasa din prima cantitatea exactă de material în mixer, în buncăr sau în camion, de fiecare dată, reducând astfel numărul ciclurilor de muncă.

Sistemul Caterpillar Payload Management permite operatorului să stabilească greutatea de încărcare țintă și să monitorizeze valoarea cumulată a materialului încărcat într-un camion sau buncăr, ceea ce ajută la prevenirea supraîncărcării cu material. În plus, operatorul poate printa până la trei copii ale unei fișe de înregistrare a greutăţii. De vreme ce sistemul Caterpillar Payload Management este complet integrat în utilaj, managerul de şantier poate urmări prin intermediul platformei VisionLink informații statistice importante precum cantitatea de material mutată și numărul de camioane încărcate.

Încărcătoarele SWL din seria M sunt propulsate de motoare Cat C7.1 ACERT cu un modul de emisii curate care nu necesită intervenția operatorului, evitând astfel întreruperea ciclului de lucru. Operatorul are posibilitatea de a selecta modul de operare standard, care reduce turaţia maximă a motorului la 1600 rpm, fără a compromite performanța de vârf. În felul acesta rezultă o economie a consumului de combustibil între 5 şi 10%. Modul de operare la capacitate maximă crește turația motorului la 1800 rpm; odată cu puterea motorului creşte și productivitatea.

MEq
By MEq noiembrie 23, 2016 23:29