Unitatea de producţie CASE din Wichita, distinsă cu argint în World Class Manufacturing

MEq
By MEq decembrie 13, 2016 14:35

Unitatea de producţie CASE din Wichita, distinsă cu argint în World Class Manufacturing

Producătorul internaţional de utilaje pentru construcţii CASE CE, marcă a CNH Industrial, a primit certificarea Silver Level World Class Manufacturing (WCM) care a fost acordată unităţii de producţie din Wichita, Kansas, Statele Unite, unde se fabrică miniîncărcătoare pe roţi şi încărcătoare compacte pe şenile.

Înfiinţată în 1974, fabrica din Wichita se întinde pe o suprafaţă de 46.000 mp, găzduind producţia de miniîncărcătoare pe roţi şi încărcătoare compacte pe şenile, cât şi centrul dedicat de cercetare şi dezvoltare. Aici lucrează nu mai puţin de 400 de angajaţi, iar producţia este destinată pieţelor locale şi internaţionale din regiunile NAFTA (Acordul Nord-American de Comerț Liber), EMEA ( Europa, Orientul Mijlociu şi Africa), LATAM (America Latină) şi APAC (Asia-Pacific).

World Class Manufacturing (WCM) este unul dintre cele mai înalte standarde din industria producătoare mondială pentru managementul integrat al unităţilor de producţie și al proceselor de fabricație. Este un sistem structurat pe mai mulţi piloni, bazat pe îmbunătățirea continuă şi conceput pentru a elimina reziduurile și pierderile din procesul de producție prin identificarea unor obiective precum: zero accidente, zero defecte, zero avarii și zero deșeuri. Pentru a certifica perfecţionarea (îmbunătățirile), există un sistem de controale periodice ce evaluează o selecție de piloni ai standardului WCM, alcătuindu-se un scor general pentru fiecare fabrică, pe baza căruia se ajunge la cele trei niveluri: aur, argint și bronz.
Factorii determinanți care au dus la această realizare s-au datorat unei serii de îmbunătățiri, printre care mentenanţa profesională, nivelul de detaliere și motivarea operatorilor.

MEq
By MEq decembrie 13, 2016 14:35