BC Africa – eveniment de top pe o piață africană în creștere

MEq
By MEq septembrie 23, 2015 01:12

BC Africa – eveniment de top pe o piață africană în creștere

Story Highlights

  • 616 expozanți din 42 de țări
  • Creștere semnificativă a numarului de participanti profesioniști din Africa de Sud

Related Articles

Desfasurat în perioada 15-18 sept. 2015, la Johannesburg, BAUMA CONEXPO AFRICA sa impus ca cel mai important eveniment din sectorul utilajelor pentru construcții si miniere din Africa.

Nu mai puțin de 14.300 de vizitatori din 75 de țări au participat la a doua ediție a târgului internațional pentru utilaje, echipamente, utilaje miniere și mașini de construcții. 13% din vizitatori au venit din afara Africii de Sud, cu o creștere semnificativă în procente din Africa sub-sahariană. Primele cinci țări ca număr de vizitatori, în afară de țara gazdă, au fost (în această ordine): Zambia, Zimbabwe, Namibia, Mozambic și Botswana. În plus, pentru prima dată, au fost delegații din Etiopia, Kenya, Mozambic, Nigeria și Zambia.
„Ne-am atins obiectivul de a primi mai mulți vizitatori și de mai bună calitate din regiunea sub-sahariană. BAUMA CONEXPO Africa se impune acum, fără îndoială, ca o platformă pentru această industrie, ce aduce împreună companii din Africa și din întreaga lume”, a spus Stefan Rummel, Managing Director al Messe München, organizatorul acestui eveniment. În total 616 de expozanți din 42 de țări si-au prezentat noile produse și inovații pentru piața din Africa într-un spațiu expozițional vast, de 68.000 de metri pătrați. Primele zece țări ca număr de expozanți au fost (în această ordine): Africa de Sud, China, Germania, Italia, Marea Britanie, India, SUA, Franța, Turcia și Spania.
În ciuda climatului economic, expozanții au ținut să menționeze calitatea vizitatorilor de anil acesta, iar pentru sectorul minier, BC Africa s-a dovedit încă o dată cel mai potrivit eveniment. De fapt, rezumând totul într-o singură frază, unul dintre expozanții de anul acesta a spus că BC Africa este cel mai important targ din Africa. Este un eveniment la care trenuie să iei parte. „It’s a must”.

MEq
By MEq septembrie 23, 2015 01:12

OPINION

ELECTRIFICATION