Bauma 2022: Kleemann prezintă o premieră mondială și soluții pentru carieră și reciclare

MEq
By MEq august 9, 2022 22:31

Bauma 2022: Kleemann prezintă o premieră mondială și soluții pentru carieră și reciclare

Story Highlights

  • Kleemann
  • Bauma 2022
  • Wirtgen Group
  • John Deere Company
  • ststai mobila de concasare
  • statie mobila de sortare

Related Articles

În acestă toamnă, la expoziția Bauma 2022, Kleemann va prezenta inovații din portofoliul său extins de produse, cu un total de nouă stații mobile de concasare și sortare și conceptul său de operare SPECTIVE. O premieră mondială va fi noul concasor cu impact MOBIREX MR 130(i) PRO.

Premieră mondială pentru noua linie PRO
Odată cu concasorul cu impact MOBIREX MR 130(i) PRO, Kleemann va prezenta un nou membru al familiei din linia PRO. Stația este folosită în concasarea primară și secundară și combină productivitatea, precizia și durabilitatea.

Datorită conceptului său de acționare complet electric, cu opțiunea de alimentare externă și, prin urmare, cu operarea fără emisii de CO2, stația garantează un consum redus de energie per tona de produs final. Unitatea mare de sortare secundară (opțională) cu două etaje permite producerea a două fracții finale. MR 130(i) PRO acoperă o gamă extinsă de aplicații în rocă naturală și reciclare. Cu rotorul său greu și cu un motor electric puternic de 250 kW, unitatea de concasare garantează un randament foarte ridicat și stabil. O sarcină continuă a concasorului este garantată de sistemul de alimentare continuă (CFS – Continuous Feed System).

Concept de operare SPECTIVE cu funcții noi
Inovatorul concept de operare SPECTIVE include diverse componente care sunt adaptate ideal între ele și care însoțesc operatorul utilajului pe parcursul întregii zile de lucru. Pe lângă panoul tactil intuitiv și diferite radiocomenzi, aplicația digitală SPECTIVE CONNECT sprijină digitalizarea șantierului. Toate informațiile relevante despre proces și raportarea sunt acum afișate pe smartphone-ul dvs., fără a fi nevoie să părăsiți utilajul de alimentare (excavatorul). SPECTIVE CONNECT are noi funcții, care vor fi prezentate la Bauma și care fac munca operatorului și mai ușoară. Un nou instrument de configurare, de exemplu, sprijină operatorul în selectarea setărilor corecte ale stației.

Programul de sortare Kleemann, extins
Noul MOBISCREEN MSS 802(i) EVO a fost proiectat ca o stație mobilă de sortare puternică pentru materiale grosiere în diferite aplicații. Cu designul său inteligent și opțiunile de conversie flexibile, garantează un flux optim de material în aplicațiile de rocă naturală și de reciclare.

Gama mare de tipuri de suprafețe de sortare și setarea simplă a parametrilor ciurului fac posibilă adaptarea cu ușurință a lui MSS 802(i) EVO la condițiile aplicației. Dacă un produs final fin urmează să fie sortat dintr-un material alimentat neprelucrat, stația poate trece rapid de la trei la două fracții finale. Alte avantaje ale stației includ operabilitatea sa simplă datorită sistemului de control intuitiv, accesul ușor la toate componentele importante ale utilajului și conceptul de acționare cu opțiunea unei surse de alimentare externe, pentru o operare fără emisii și, prin urmare, ecologică.

Linia EVO2, pentru posibilități flexibile
Stațiile din generația EVO2 demonstrează că productivitatea, eficiența și flexibilitatea merg mână în mână. Cei mai noi membri ai liniei de produse – concasorul cu fălci MOBICAT MC 110(i) EVO2 și concasorul cu con MOBICONE MCO 90(i) EVO2 – vor fi prezentați împreună publicului la Bauma, cuplați în linie. Ambele stații au un concept de antrenare eficient și sisteme inteligente de supraîncărcare. Operarea este simplă datorită conceptelor SPECTIVE și SPECTIVE CONNECT.

Linia EVO2 include, de asemenea, concasoare mobile cu impact MOBIREX MR EVO2. Stațiile impresionează prin opțiuni flexibile de aplicații în rocă naturală și reciclare. Conceptul de operare SPECTIVE asigură un control simplu, intuitiv. Noutatea este că SPECTIVE CONNECT este acum disponibil și în cazul acestor concasoare.

MEq
By MEq august 9, 2022 22:31