O nouă macara pe șenile Sennebogen în clasa de 50 t

MEq
By MEq aprilie 26, 2017 23:23

O nouă macara pe șenile Sennebogen în clasa de 50 t

Capacitate de 50 t și concept testat Sennebogen: este macaraua pe șenile 1100, care extinde gama producatorului german cu o nouă macara cu braț cu zăbrele. Noua Sennebogen 1100 E este cel mai mic model din familia macaralelor pe șenile.

La fel ca modelele mai mari, macaraua pe șenile Sennebogen 1100 asigură o procedură sigură atunci când utilizează până la 90% din capacitatea sa de sarcină și, prin urmare, o mare flexibilitate pe șantier. Controlul sensibil garantează poziționarea sigură a sarcinii în orice moment. Un domeniu impresionant de ridicare în ceea ce privește înălțimea și lățimea, cu un sistem cu braț variabil, îi permite operatorului să facă față provocărilor dificile. De asemenea, macaraua poate lucra pe o pantă de până la 3°, datorită șenilelor stabile.

Vinciul de 120 kN are o viteză a cablului de până la 125 m/min. grație motoarelor hidraulice reglabile, care oferă astfel o forță de tragere optimă și controlul vitezei. Datorită motorului diesel Cummins de 129 kW și sistemului hidraulic multi-circuit, este posibilă o ridicare eficientă în timpul operațiilor simultane ale macaralei. Brațul cu zăbrele flexibil și robust poate fi configurat variabil, de la 10,3 m până la 52,3 m, în conformitate cu sistemul modular Sennebogen.

Dimensiunile compacte de doar 30 t masă de transport a unității de bază și sistemul de șenile simplu de auto-asamblare subliniază abordarea orientată spre utilizator. Deoarece transportul și asamblarea sunt ușor de implementat, nu sunt necesare metode de transport costisitoare sau alte macarale auxiliare. Datorită sistemului inovator Sennebogen de auto-asamblare, modelul 1100 se poate asambla la fața locului în doar câțiva pași. Cabina Maxcab oferă operatorului o excelentă ergonomie și confort complet: controlul climatizării, scaun reglabil pneumatic și încălzit etc.

MEq
By MEq aprilie 26, 2017 23:23