AUSA prezintă la Bauma 2019 un nou dumper cu post de operare reversibil

MEq
By MEq februarie 28, 2019 21:29

AUSA prezintă la Bauma 2019 un nou dumper cu post de operare reversibil

Vizitatorii târgului Bauma vor avea ocazia să descopere cele mai importante progrese AUSA la nivel de dezvoltare tehnologică și siguranță operațională. După mai bine de 30 de ani de prezență la cea mai importantă expoziție internațională din sectorul construcțiilor, AUSA face acum un pas mai departe și aduce în atenția publicului siguranța, tehnologia și sustenabilitatea ca puncte cheie.

Reversibilitate
Anul acesta, noutatea principală a producătorului spaniol de vehicule industriale compacte tot-teren este un dumper inovator de 10 tone, cu transmisie hidrostatică, posibilitatea conducerii reversibile (datorită rotației scaunului operatorului la 180 grade) și cabină închisă: DR1001AHG. Cu noul dumper, AUSA se poziționează ca lider în acest segment de vehicule la nivel de siguranță. În plus pe lângă rotația postului de operare, dumperul este echipat cu o cameră video frontală, cabină ROPS/FOPS complet închisă cu încălzire, senzor pentru centura de siguranță, alarmă sonoră la mersul înapoi, două oglinzi retrovizoare și grilă de siguranță.

Postul de operare din interiorul cabinei poate pivota la 180 de grade, oferind o vizibilitate impresionantă, ceea ce crește proporțional siguranța operatorului și a mediului de lucru. Mai mult, la nivel de sisteme electronice, acesta păstrează funcțiile introduse de modelul de succes D601AHG, precum ECO Mode, Smart Stop, Hill Holder, display digital ce afișează toate informațiile mașinii și integrarea sistemelor telematice. Toate acestea îl fac cel mai avansat dumper compact de pe piaţă.

Stivuitoare eficiente și tehnologizate
Cel de-al doilea element nou pe care AUSA îl va prezenta la târg este un update complet al gamei sale medii de stivuitoare pentru teren accidentat, cu capacități de 2, 2.5, 3 și 3.5 tone. Cu un design agresiv și tehnologie avansată, noile stivuitoare au pe bord un display digital, care îi oferă operatorului toate informațiile despre mașină, astfel încât să poată interacționa cu diferite ecrane prin intermediul aceluiași joystick ce controlează catargul. Datorită software-ului său avansat, acesta dispune de un sistem de autodiagnosticare și este capabil să integreze sisteme telematice.

Eficiența este, de asemenea, unul dintre punctele sale forte. Datorită sistemului ECO Mode și functiei Smart Stop, reușește să aibă un consum redus de combustibil și emisii mai mici de CO2. În termeni de siguranță, vizibilitatea operatorului a crescut cu 30%, iar sistemul Hill Holder a fost încorporat, acționând automat frâna astfel încât mașina să se poată opri ușor pe orice pantă.
La ediția Bauma 2019, AUSA vine mai puternică, mai tehnologizată, mai eficientă și cu mai multe soluții ca oricând pentru siguranța acestui sector de industrie.

MEq
By MEq februarie 28, 2019 21:29