Sistemul Bobcat Machine IQ, disponibil pentru pachetele Standard și Premium

MEq
By MEq octombrie 16, 2023 22:51

Sistemul Bobcat Machine IQ, disponibil pentru pachetele Standard și Premium

Bobcat a anunțat lansarea noului serviciu telematic pe bază de abonament Machine IQ pentru piețele din Europa și Israel. Conceput pentru a conecta clienții cu informațiile vitale ale utilajelor, în orice moment și oriunde, noul serviciu telematic este disponibil în două pachete, atât pentru clienți, cât și pentru dealeri, cu opțiuni standard sau premium.

Machine IQ permite clienților să verifice starea utilajelor și să urmărească de la distanță informații ce îmbunătățesc întreținerea, securitatea și performanța. Acest „tool” simplu și puternic le permite clienților să profite la maximum de propriile utilaje Bobcat, ajutându-i să obțină mai mult și protejându-le investiția.

Cu Machine IQ, clienții au acces 24/7 la informații esențiale despre utilaje de pe smartphone-urile sau computerele lor. Astfel, clienții pot optimiza uzul utilajului și pot planifica lucrările pentru o rentabilitate maximă, menținând la minimum timpii de inactivitate și urmărind consumul de combustibil. Planificarea service-ului este ușoară, cu notificări de întreținere, economisind timp și bani, gestionând optim șantierul pe durata perioadei planificate de imobilizare.

Conectarea clienților la datele utilajului nu doar crește eficiența, ci înlătură și bătaia de cap. Machine IQ îmbunătățește securitatea, permițând crearea de perimetre virtuale de operare (geo-fence) și restricții de acces pentru utilaje. Astfel, utilizatorul e alertat atunci când există o mișcare neautorizată a mașinii.

Machine IQ este un „game-changer”
Sistemul Machine IQ a fost adoptat la scară largă de sute de dealeri Bobcat din întreaga lume și redefinește standardele de eficiență operațională și service pentru clienți. Valorificând puterea datelor livrate de Machine IQ, dealerii se pot anticipa și se pot pregăti pentru nevoile de service înainte ca acestea să dea bătăi de cap clienților. Acest răspuns proactiv îmbunătățește productivitatea business-ului.

Pachetul Standard – Date telematice de bază
Pachetul Machine IQ Standard este un serviciu pe bază de abonament care permite clienților să-și gestioneze eficient flota. Serviciul este gratuit în primii doi ani de la data livrării echipamentului original. Funcțiile standard ale Machine IQ includ:
• Telematică de bază – Urmărește punctele de informații cheie, inclusiv locația și istoricul GPS, orele de funcționare și ultimele niveluri de combustibil înregistrate.
• Nume personalizate de active – Permite clienților să creeze nume personalizate pentru a identifica rapid utilajele dintr-o flotă.
• Urmărirea intervalelor de întreținere – Urmărește întreținerea planificată regulată și permite clienților să vizualizeze în portal instrucțiuni pentru fiecare utilaj.

Pachetul Premium – Funcții avansate și informații
Pachetul Machine IQ Premium oferă clienților posibilitatea de a-și actualiza abonamentul cu date de raportare mai solide pentru a îmbunătăți monitorizarea echipamentelor. Include toate funcțiile Machine IQ Standard, plus următoarele:
• Alerte memento întreținere prin e-mail – Acestea notifică prin e-mail clienții atunci când se apropie de întreținerea obișnuită. Alerta oferă informații de nivel înalt despre cum să efectuați întreținerea regulată, precum și despre piesele relevante. Clienții pot accesa monitorul obișnuit de întreținere pentru a vedea ce întreținere planificată urmează.
• Notificări cu coduri de eroare și depanare – Distribuie alerte, o descriere clară și pașii de depanare, dacă utilajul raportează un cod de eroare. Clienții se pot abona și la notificări prin e-mail pentru alerte și depanare.
• Crearea perimetrului (geo-fence) și notificarea încălcării – Oferă clienților posibilitatea de a seta limite personalizate și de a primi notificări prin e-mail în momentul în care utilajul iese din perimetrul operațional specificat.
• Crearea de restricții de acces și notificări de încălcare – Avertizează clienții prin e-mail dacă utilajul lor este operat în afara zilelor sau orelor stabilite.
• Notificare de detectare a mișcării – Notifică despre mișcarea utilajului, atunci când cheia este oprită.
• Raportarea utilizării mașinii – Urmărește eficiența și uzul utilajului pentru a ajuta clienții să ia decizii informate. Funcția compară timpul de relanti, timpul de lucru și consumul de combustibil, și generează rapoarte personalizate.
• Gestionarea notificărilor în portal – Oferă clienților posibilitatea de a monitoriza notificările în cadrul portalului. Un contor de notificări clar de pe pagina de pornire permite gestionarea tuturor notificărilor importante ale mașinii.

MEq
By MEq octombrie 16, 2023 22:51