Autogrederul Cat 140 GC are performanțe ridicate la un cost de operare redus pe oră

MEq
By MEq noiembrie 18, 2021 19:27

Autogrederul Cat 140 GC are performanțe ridicate la un cost de operare redus pe oră

Autogrederul Cat 140 GC este proiectat pentru a combina performanța ridicată cu costurile reduse de proprietate și operare. Puternicul motor Cat C7.1 al modelului 140 GC, transmisia automată power-shift 6F/3R (care elimină pedala inching) și sistemul hidraulic proiectat cu precizie asigură performanțe echilibrate în toate situațiile de operare. De asemenea, modul de funcționare ECO și ventilator hidraulic la cerere reduc consumul de combustibil, iar intervalele de întreținere extinse reduc și mai mult costurile de operare. Cu 140 GC, operatorii (indiferent de nivelurile de calificare) pot obține rapid o productivitate ridicată, iar opțiunile ce includ un scaun reglabil și sisteme eficiente de încălzire/răcire garantează confortul interior.

Având în spate 45 de ani de perfecționare, comenzile obisnuite cu volan și manete ale modelului 140 GC sunt familiare tuturor operatorilor și asigură un control pozitiv. Consola de comanda se adaptează preferințelor operatorului, iar sistemul puternic de încălzire/răcire dezumidifică și presurizează cabina, circulând aerul proaspăt pentru a etanșa mediul interior la praf și a menține geamurile libere. Upgrade-urile la nivelul scaunului includ suspensie mecanică sau pneumatică (scaunul static este standard).

Diferenţialul fără rotire standard de pe 140 GC se activează fără intervenţia operatorului pentru a creşte tracţiunea în condiţii nefavorabile ale solului şi pentru a proteja componentele trenului de transmisie împotriva deteriorării. Opțiunea cu tracțiune integrală oferă performanță suplimentară în teren accidentat sau în condiții nefavorabile de sol. Echilibrul optimizat al utilajului asigură o forță maximă de tracțiune la sol.

Si dacă adăugam opțiunea de lamă mediană de 4,3 m, observăm o acoperire mai mare a drumului. Sistemul opțional Digital Blade Slope Meter elimină aproximările din controlul pantei și oferă siguranță șantierului mai sigur, eliminând verificările manuale ale pantei. Cat Detect cu Vision System (opțional) folosește o cameră retrovizoare pentru a afișa o vedere amplă în spatele utilajului.

Caracteristici premium
– Construcția lui 140 GC asigură fiabilitate și performanță durabilă, pe termen lung.
– Bara de tracțiune standard a inelului lamei oferă o durată lungă de viață, cu platbande de uzură înlocuibile ce mențin integritatea sistemului.
– Opțiune de ventilator reversibil previne acumularea resturilor pe sita ușii de admisie din spate și ajută la curățarea sistemului de răcire al autogrederului.
– Frânele de serviciu cu multi-discuri în baie de ulei sunt acționate hidraulic pentru o frânare lină, previzibilă și costuri de operare mai reduse.
– O varietate de unelte de lucru Cat – inclusiv scarificatoare, rippere și lame frontale – măresc versatilitatea utilajului, fiecare atașament fiind proiectat special pentru performanță, siguranță și stabilitate.
– Opțiunea de ambreiaj cu alunecare circulară protejează pinionul și dinții inelului de eventualele daune.
– Cabina cu profil redus (opțională) înseamnă o înălțime mai redusă a utilajului pentru transport sau pe șantier.
– Opțiunea Circle Saver reduce cerințele zilnice de ungere și protejează inelul și pinionul, reducând semnificativ potențialul de deteriorare.
– Apărătoarea opțională protejează utilajul împotriva deteriorării în aplicații grele.
– Sistemul opțional de direcție secundară se activează automat dacă presiunea pompei principale scade.

MEq
By MEq noiembrie 18, 2021 19:27