Hitachi privește spre viitor, la Bauma 2019

MEq
By MEq februarie 21, 2019 22:15

Hitachi privește spre viitor, la Bauma 2019

Hitachi Construction Machinery (Europe) se va număra printre cei mai importanți producători de la ediția de anul acesta a expoziției Bauma, prezentând peste 30 de utilaje. Compania va expune o gamă largă de produse și servicii, inclusiv mai multe miniexcavatoare Zaxis-6 și încărcătoare pe roți compacte, excavatorul hidraulic ZX210X-6 ICT, precum și noi utilaje pentru aplicații speciale.

Pe un spațiu expozițional extins, HCME va prezenta o selecție largă a celor mai recente excavatoare mici și compacte Zaxis-6, de la modelul ZX17U-6 până la ZX85USB-6, precum și încărcătoarele frontale compacte ZW75-6 și ZW95-6, care au fost actualizate pentru a se conforma cerințelor de emisii Stage V. Acestora li se va alătura primul excavator hidraulic ICT de la Hitachi cu ”machine control” din Europa, ZX210X-6. Prezentat recent de HCME, acesta oferă o precizie remarcabilă, o operare ușoară și poate finaliza proiectele cu până la 50% mai rapid decât excavatoarele standard.

Gama Hitachi mai include noul excavator ZX210LC-6 cu braț super-lung, modelul ZX135US-6 cu balansier telescopic și ZX135US-6 cu balansier glisant. Acestea sunt unele dintre modelele mai mici din gama de aplicații speciale a utilajelor de construcții Hitachi, modificate din fabrică pentru cerințele unor activități specifice, precum finisarea pantelor și excavarea la mare adâncime.

Vizitatorii expoziției își vor putea testa aptitudinile pe simulatorul de autobasculante și vor avea parte de o vizualizare virtuală a unor mașini Hitachi selectate. De asemenea, vor putea descărca o aplicație dedicată Bauma în avans, pentru a beneficia de cea mai bună experiență la standul Hitachi.
„Anul acesta, echipa noastră a lucrat din greu pentru a crea un mediu atractiv și stimulant la standul nostru de la Bauma”, a declarat președintele HCME, Makoto Yamazawa. „Cu o varietate atât de largă de echipamente de construcții expuse, sperăm că fiecare va găsi ceva interesant”.

MEq
By MEq februarie 21, 2019 22:15