Al patrulea turn de lumină cu lămpi LED în portofoliul Chicago Pneumatic

MEq
By MEq octombrie 31, 2016 16:10

Al patrulea turn de lumină cu lămpi LED în portofoliul Chicago Pneumatic

Chicago Pneumatic a lansat noul turn de lumină CPLT H6LED pe pneuri. Acesta este echipat cu lămpi eficiente LED, cu elemente optice special concepute pentru o luminozitate mai bună şi o acoperire mai mare. Combinaţia de trăsături în ceea ce priveşte eficiența, robusteţea şi portabilitatea face ca noile modele să satisfacă cerinţele ridicate din aplicaţii precum construcţii, evenimente, închirieri şi din sectorul petrolier (oil&gas).

Noul turn de lumină este urmaşul modelului CPLB2LED, lansat cu succes în primăvară la Bauma 2016. CPLT H6LED este al patrulea turn de lumină cu LED din portofoliul CP şi completează oferta producătorului pe anul 2016. Celelalte trei modele LED sunt: CPLB2LED (electric); CPLT V15LED (diesel), cu carcasă Red Rock; şi CPLB6 (diesel).

CPLT H6LED este dotat cu 4 lămpi LED de înaltă eficienţă, de 350 W, echivalentul a patru lămpi haloide de 1000 W. Rezultatul este o suprafaţă maximă de acoperire de 5000 mp şi o reducere a consumului de combustibil cu până la 70%. Puterea turnului de lumină este îmbunătăţită de lămpile LED cu protecţie IP67, care asigură o durată de viaţă de până la 30.000 de ore înainte de a necesita înlocuire.

Controller-ul digital opţional Lc1003 asigură controlul turnului şi al fotocelulelor şi permite vizualizaea alertelor care indică posibile defecţiuni ale presiunii de ulei, temperaturi înalte sau probleme ale motorului, reducând astfel costurile operaţionale şi de mentenanţă.
CPLT H6LED are un turn extensibil hidraulic de 7 m înălţime şi patru stabilizatoare puternice – elemente cheie în condiţii provocatoare de operare. Iar datorită designului compact, turnul este uşor de transportat. Punctele simple de acces fac uşoare operaţiunile de întreţinere.

MEq
By MEq octombrie 31, 2016 16:10