Platforma software HxGN MineOperate Asset Health preîntâmpină defecțiunile utilajelor miniere

MEq
By MEq ianuarie 24, 2019 15:35

Platforma software HxGN MineOperate Asset Health preîntâmpină defecțiunile utilajelor miniere

Divizia Mining de la Hexagon lansează HxGN MineOperate Asset Health, o platformă de servere și de dispozitive electronice de înregistrare de date care vor prelungi durata de viață a utilajelor miniere. Asset Health va ajuta personalul de întreținere și alte operațiuni să identifice în timp real tendințele de „sănătate” ale mașinilor, permițându-le să îmbunătățească eficiența și să reducă la minimum timpii de inactivitate ai utilajelor.

Asset Health abordează preocupări precum defectările neplanificate ale utilajelor, vizibilitatea sănătății echipamentului și oferă analize pentru a lua decizii optime în timp real. Prin rezolvarea acestor probleme și abordând eventualele defecțiuni înainte ca acestea să se întâmple, Asset Health poate crește producția prin extinderea timpului de funcționare al echipamentului și reducerea costurilor de întreținere.

„Integrarea produselor de diagnoză cu sistemul nostru de management al flotei (FMS) îi va ajuta pe clienți să îmbunătățească nu numai performanțele utilajului, ci și disponibilitatea și productivitatea sa”, a declarat Marcelo Romero, Manager Senior Product Portfolio. „Oferirea unei soluții integrate permite echipelor de întreținere, operare și planificare să îmbunătățească în mod continuu procesele la nivelul echipelor.”

Integrarea cu FMS pe o platformă hardware comună care utilizează în mod eficient resursele de rețea și de server oferă clienților o soluție standard marca Hexagon pentru exploatarea lor. Acesta simplifică instalarea Asset Health pentru clienții existenți ai sistemului FMS.

Asset Health poate fi utilizată pentru a conecta platformele OEM interoperabile pentru logarea datelor de bord, telemetrie și de mesagerie. Alertele de bord pot fi sincronizate cu birourile, dispeceratele, centrele de inginerie și de întreținere. „Clienții vor avea acum o imagine de ansamblu fără precedent asupra propriilor flotele de echipamente și vor ști când să ia măsuri”, a mai spus Romero.

Dezvoltarea viitoare va face ca Asset Health să implementeze analize pe modelele de utilaje de instruire. Acest nivel de mentenanță predictivă va permite inginerilor de service să planifice și să prevină perioadele de inactivitate și pierderile financiare asociate.

MEq
By MEq ianuarie 24, 2019 15:35