A 20-a ediție a „Camion Fest” introduce brandul Piaggio Commercial în portofoliul AIC Trucks

MEq
By MEq octombrie 16, 2023 12:43

A 20-a ediție a „Camion Fest” introduce brandul Piaggio Commercial în portofoliul AIC Trucks

Cefin Trucks, unul dintre cele mai mari parcuri de vehicule comerciale și semiremorci rulate multi-brand din România, și unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, a organizat o nouă ediție a tradiționalului eveniment „Camion Fest„. Organizat de două ori pe an și ajuns la a 20-a ediție, evenimentul a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 250 de camioane rulate multi-brand, oferte speciale și o atmosferă de festival i-au așteptat pe vizitatori.

Au fost expuse peste 250 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții. Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, trade-in și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor mărcilor. AIC Trucks deține și o divizie de consultanță în servicii financiare, AIC Financial Services, care găsește rapid soluții de finanțare personalizate și competitive pentru clienți.
Într-o permanentă adaptare la nevoile clienților, compania AIC Trucks este un partener stabil ce vine în întâmpinarea tuturor cerințelor acestora și ale pieței prin servicii integrate ce cuprind toate sectoarele de activitate.

„Cu fiecare ediție a evenimentul Camion Fest venim cu noutăți către clienții și partenerii noștri, colectând pe parcursul perioadei premergătoare toate cerințele pieței, nevoile și facilitățile la care putem răspunde prin oferta Cefin Trucks. Este un prilej de a ne reîntâlni cu partenerii din industrie și cu clienții noștri care așteaptă oferte speciale. Obiectivul nostru este să menținem permanent un parc de produse cu multe variante pentru clienți. Iar planul de dezvoltare la nivel de companie ne ajută să menținem acest nivel, având în vedere extinderea portofoliului de produse noi, de mărci, de posibilități de trade in, dar și serviciile de consultanță pentru finanțare și rețeaua de service”, a declarat Paul Draniceanu, Directorul diviziei de vehicul rulate, Cefin Trucks.

A 20-a ediție a Camion Fest introduce brandul Piaggio Commercial în portofoliul AIC TrucksAIC Trucks are o experiență de peste 25 de ani în distribuția de vehicule comerciale și autobuze, precum și în servicii integrate pentru adăugarea de valoare clienților săi prin rețeaua extinsă de service-uri proprii, servicii financiare și prin divizia de vehicule comerciale second-hand multi-brand.

După lansarea cu succes a brandului Ford Trucks în România, cu peste 3.500 de unități livrate până în prezent, lider de piață în segmentul vehiculelor de construcții și specializate, și a brandului Otokar (autobuze și camioane ușoare Atlas), AIC Trucks a anunțat în premieră – în cadrul acestui eveniment – noul brand intrat în portofoliul companiei: Piaggio Commercial (pentru care este importator și distribuitor în România), acoperind astfel segmentul de până la 2,8 tone, prin camionul urban Piaggio NP6.

Portofoliul AIC Trucks oferă astfel soluții comerciale pentru o gamă largă de mase de transport: până la 2,8 tone (Gross Vehicle Weight) cu Piaggio Commercial, între 7-15 tone (GVW) cu Otokar Atlas, respectiv peste 18 tone (GVW) cu Ford Trucks. Pentru transportul de persoane, portofoliul include gama Bus de la Otokar.
AIC Trucks include și cel mai mare service de camioane din România, precum și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est, parte a rețelei proprii de service-uri, AIC Service Network. Acestea oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

MEq
By MEq octombrie 16, 2023 12:43