Versiuni speciale de încărcătoare frontale Liebherr XPower pentru aplicații în tuneluri

MEq
By MEq decembrie 16, 2017 00:38

Versiuni speciale de încărcătoare frontale Liebherr XPower pentru aplicații în tuneluri

Tunelurile se numără printre cele mai grele aplicații de construcții civile, iar Liebherr are o gamă largă de utilaje capabile să lucreze productiv în condițiile extreme ale unui astfel de șantier. Acestea includ încărcătoarele frontale pe roți XPower L 550, L 556, L 566 și L 576, disponibile acum într-o versiune opțională pentru tuneluri. Noul pachet pentru tuneluri include o serie de caracteristici care vizează în mod special optimizarea robusteții acestor utilaje, asigurând standarde înalte de siguranță și disponibilitate pentru aceste mașini în aplicații de construcții de tuneluri.

Noul pachet pentru tuneluri destinat încărcătoarelor frontale Liebherr include un design special pentru izolarea fonică a cabinei, care are acum un parbriz din sticlă blindată. De asemenea, oferă un sistem de protecție la răsturnare (ROPS) și protejează eficient operatorii de obiectele în cădere (FOPS), aspect esențial în construcția de tuneluri.

La încărcătoarele frontale pe roți XPower conforme cu standardele de emisii Stage IV / Tier 4f, post-tratarea gazelor de evacuare este asigurată de un sistem SCR de la Liebherr. Pachetul pentru tuneluri îmbunătățește acest sistem fiabil prin adăugarea unui filtru de particule, ce reduce la minimum emisiile de particule și contaminanți în tuneluri.

MEq
By MEq decembrie 16, 2017 00:38