Vermeer introduce pe piață prăjina de foraj Silver Series

MEq
By MEq martie 16, 2017 14:43

Vermeer introduce pe piață prăjina de foraj Silver Series

Vermeer îşi consolidează linia de echipamente şi accesorii HDD prin adăugarea Seriei Silver de prăjini de foraj. Bazându-se pe succesul de care s-a bucurat prăjina Firestick, Seria Silver de prăjini oferă contractorilor de pe piaţă o tijă de foraj de calitate la un preț economic.

„Există multe asemănări între prăjina de foraj Firestick și cea Silver Series, inclusiv filetul și grosimea peretelui coloanei, dar există şi diferențe care ne ajută să păstram un preț mai mic”, a declarat Dave Van Wyk, senior director la Vermeer. „Prăjina de foraj Firestick este standardul de aur din industrie, deoarece oferă o calitate de neegalat și o performanță de direcție destinată celor mai mari și mai dificile lucrări. Tijă de foraj Silver Series se situează imediat sub aceasta din punctul de vedere al performanței, oferind operatorilor o opțiune solidă, rentabilă.”

Asemenea altor opțiuni de nivel inferior de pe piață, prăjina de foraj Silver Series este fabricată din oțel S135. Dar, spre deosebire de altele, este filetată în aceeași fabrică de ultimă generaţie și supusă aceluiași proces riguros de control de calitate ca prăjina de foraj Firestick. În plus, atât tija de foraj Firestick, cât și cea Silver Series au aceeași grosime a peretelui coloanei, care este mai subțire decât unele opțiuni de prăjini concurente. Este motivul pentru care prăjinile de foraj Vermeer oferă longevitate și performanțe superioare de dirijare.

„Pereții mai groşi de coloană, deşi sunt mai ieftin de fabricat, necesită o forță de dirijare mai mare. Acest lucru poate accentua stresul pe conexiuni și poate duce la uzura prematură a filetului și chiar la avarierea îmbinării”, a declarat Van Wyk. „Tija de foraj Silver Series are același raport de rezistență între grosimea peretelui şi conexiune, dovedit de tija de foraj Firestick.”

MEq
By MEq martie 16, 2017 14:43