Vârful gamei de anvelope BKT pentru telehandlere

MEq
By MEq august 6, 2018 18:57

Vârful gamei de anvelope BKT pentru telehandlere

BKT înfruntă cu determinare piața stivuitoarelor telescopice, un sector cu o puternică evoluție, care necesită anvelope cu indice de sarcină și de siguranță elevat și maximă rezistență la stres și tăieturi. Nevoile complexe ale șantierelor, ale exploatațiilor agricole și ale platformelor logistice găsesc astfel deplină satisfacție într-o gamă cu prestații foarte bune, proiectată să corespundă exigențelor specifice și să facă mai confortabilă munca operatorilor.

Dezvoltată exclusiv pentru stivuitoarele telescopice din aplicațiile industriale, MULTIMAX MP 527 este anvelopa radială, polivalentă cu excelente capacități de tracțiune și stabilitate, mai ales la ridicare, datorită unui design agresiv al benzii de rulare și robusteții flancului.
Cu o versatilitate extraordinară iese în evidență RT 747 AGRO INDUSTRIAL, anvelopa angro-industrială care, datorită crampoanelor ”extra-large”, asigură maximă stabilitate și o aderență optimă. Această perfectă utilizare universală poate fi un suport valabil pentru multe aplicații și este disponibilă în două variante 460/70 R 24 și 500/70 R 24.

Versatilă este și MULTIMAX MP 522, anvelopa potrivită oricărui uz agroindustrial, dotată cu o mare stabilitate și cu un mare indice de sarcină. Talonul întărit și curelele de oțel garantează o tracțiune excelentă și o mare rezistență la perforații, proprietăți esențiale pentru operațiunile de excavare și de încărcare.

O altă soluție dedicată mijloacelor de deplasare agroindustriale este CON STAR care dispune, în schimb, de o mare stabilitate verticală și laterală, calitate prețioasă pentru operațiunile de ridicare. Crampoanele sale extinse măresc suprafața de contact și permit anvelopei să suporte încărcături elevate. Compoziția sa specială reduce riscurile de tăiere și deteriorare, prelungindu-i perioada de exploatare operativă.

Foarte indicat pentru aplicații ale municipalităților și de întreținere și pentru operațiuni de încărcare este în schimb TR 461. Anvelopa are un flanc robust, caracteristică ce o face foarte rezistentă la tăieturi și perforări chiar și pe suprafețe extrem de dure. Extraordinarele proprietăți de auto-curățare și tracțiune o fac, în schimb, protagonistă pe GRIP STAR, anvelopa perfectă pentru toate anotimpurile și ideală pentru operațiuni pe teren noroios. Disponibilă într-o singură mărime 15.5/80 – 24. În ultimul rând, dezvoltată pentru operațiuni de transport și prelucrarea pământului, AS 504 este cea mai bună la capitolul auto-curățare și grip consolidat. Există diverse variante de mărimi, pentru a satisface exigențele specifice ale utilizatorilor.

Acestea sunt doar unele dintre numeroasele propuneri BKT gândite pentru stivuitoare telescopice. O selecție de anvelope de top, rezultatul colaborării constante a multinaționalei indiene cu propriii clienți, cu obiectivul de a crea soluții personalizate pentru multe aplicații, pentru fiecare necesitate concretă și pentru fiecare cerință.

MEq
By MEq august 6, 2018 18:57