DEVELON intră pe piața europeană a buldozerelor cu noul DD130

MEq
By MEq noiembrie 14, 2023 20:07

DEVELON intră pe piața europeană a buldozerelor cu noul DD130

DEVELON (fosta Doosan Construction Equipment) a intrat pe piața europeană a buldozerelor odată cu lansarea noului model DD130. Buldozerul DD130 oferă o gamă extinsă de caracteristici de interes pentru clienți, poziționându-se ca o soluție productivă de nivelare fină în proiectele de construcții rezidențiale și comerciale ușoare.

DEVELON intră pe piața europeană a buldozerelor cu noul DD130Vizibilitate mare
Unul dintre atuurile lui DD130 față de alte buldozere este vizibilitatea pe care o oferă asupra lamei. Pentru a facilita acest lucru, compartimentul frontal al motorului are un design mai îngust, permițându-le operatorilor să vadă mai ușor frontul de lucru. Alte trăsături ale lui DD130 care asigură o vizibilitate optimă includ:
– Prefiltrul este ascuns în compartimentul motor, pentru a maximiza vizibilitatea frontală.
– Repoziționarea sistemului electronic de răcire în spatele buldozerului a îmbunătățit vizibilitatea frontală.
– Stâlpii frontali cu profil redus ai cabinei permit o maximizare a suprafeței vitrate (la nivelul parbrizului și a ușilor).
– Ușile cu geam de sus până jos permit o vedere completă asupra mediului de lucru.

Pentru mai multă vizibilitate și siguranță, camera retrovizoare standard oferă operatorilor un vedere suplimentară asupra împrejurimilor buldozerului. Display-ul color Smart Touch de 8 inch afișează fluxul de imagini captat de camera retrovizoare. De asemenea, în dotarea standard sunt lumini LED și ștergătoare premium.

DEVELON intră pe piața europeană a buldozerelor cu noul DD130Confort la interior
DD130 oferă un nivel ridicat de confort cu un scaun premium de înaltă calitate. Operatorul are controlul total asupra utilajului prin intermediul a două joystick-uri sensibile și precise, complet electronice. Scaunul și joystick-urile se mișcă împreună datorită sistemului de suspensie pneumatică, ce absoarbe vibrațiile.

Tehnologii avansate
Tehnologiile avansate de pe buldozerul DD130 oferă precizie pentru a ajuta operatorul să îndeplinească specificațiile lucrării. Un sistem de nivelare 2D (dozing assist) ajută utilajul să lucreze cu precizie, chiar dacaa este manevrat de operatori neexperimentați. Operatorul programează input-urile necesare, iar utilajul controlează funcțiile lamei pentru a finaliza lucrarea mai rapid și cu o mai bună acuratețe. Nu sunt necesare sisteme GPS sau laser.

Întreținere ușoară
Develon DD130 vine standard cu o cabină rabatabilă acționată electronic, care permite accesul la componentele interne. Chiar și cu cabina înclinată, buldozerul poate fi pornit în timp ce este diagnosticat sau reparat.

Un prefiltru în linie, care este standard, ajută la îmbunătățirea duratei de viață a filtrului și este integrat cu filtrul de aer. Super compact, pentru a încăpea în compartimentul motor, cu funcție de autocurățare și fără a necesita întreținere, sistemul de admisie poate elimina reziduurile, inclusiv noroi, zăpadă, frunze, rumeguș și alte resturi.

DEVELON intră pe piața europeană a buldozerelor cu noul DD130Trenul de rulare este conceput pentru confort și o întreținere redusă. Zonele trenului de rulare care se confruntă în mod natural cu o uzură mai mare sunt ușor de accesat. De exemplu, un panou lateral detașabil permite accesul la o zonă de gresare a sistemului de tensionare a șenilei.

Sistemul telematic este o funcție standard pe buldozerul Develon DD130 și facilitează monitorizarea și întreținerea de la distanță. Clienții pot monitoriza starea de sănătate, locația și productivitatea buldozerului dintr-o aplicație mobilă și dintr-un site web ușor de utilizat. De asemenea, dealerul poate vedea starea utilajului și poate notifica din timp clientul, pentru a minimiza timpii de ianctivitate ai utilajului.

Specificații DD130
● Putere motor: 117 kW (156.9 hp)
● Masa operațională: 15,300 kg
● Lățime lamă Standard LGP: 3300 mm cu 3 m în poziție de transport (3.5 m3 capacitate) și saboți de 710 mm
● Lățime lamă opțională LGP: 3655 mm cu 3.35 m în poziție de transport și saboți de 760 mm
● Lățime lamă opțională XL: 3105 mm cu 2.87 m în poziție de transport și saboți de 560 mm
● Unghi înclinare lamă 25 grade
● Forță de tracțiune: 21,999 kg
● Viteza de deplasare: max. 9 km/h
● Cabină certificată ROPS/FOPS

MEq
By MEq noiembrie 14, 2023 20:07