SANY Europe produce în Germania manipulatoare telescopice pentru piața din SUA

MEq
By MEq ianuarie 19, 2022 15:47

SANY Europe produce în Germania manipulatoare telescopice pentru piața din SUA

Producția telehandlerului SANY STH1056A, unul model modern și eficient în clasa sa, este deja în plină desfășurare la fabrica din Bedburg. Aici, expertiza germană și precizia se combină pentru a produce noua generație de încărcătoare telescopice pentru piața nord-americană.

Accentul principal se pune pe utilizarea unei combinații perfecte de componente europene, ca de exemplu: motoare germane Deutz, punți și cutii de viteze italiene Dana, un sistem hidraulic Parker, precum și o pompă cu piston japoneză Kawasaki Load Sense, cărora li se adaugă componente din oțel de origine chineză. Testarea obligatorie de final de linie este, de asemenea, efectuată în Bedburg. „Rutele scurte de transport, precum și faptul că livrarea către SUA este fiabilă și posibilă în mod continuu au fost un factor major în decizia noastră de a produce aceste utilaje în Germania”, a explicat Tanja Altjohann, purtător de cuvânt al diviziei PORT a SANY Europe. „De asemenea, pe viitor suntem nerăbdători să ne consolidăm fabrica din Bedburg și expertiza de producție în cadrul Grupului SANY.”

Manipulatorul telescopic SANY a fost testat în cele mai dure condiții. Acesta a încheiat peste 10.000 de cicluri de testare SANY și peste 20.000 de cicluri ale întregii structuri de ridicare la sarcina nominală maximă. După finalizarea cu succes a acestui regim de testare solicitant, telehandlerul SANY cu cei 97 kW, o înălțime maximă de ridicare de 17,13 m și o capacitate maximă de încărcare de 4536 kg este pregătit pentru piața nord-americană.

MEq
By MEq ianuarie 19, 2022 15:47