Upgrade-uri pentru PT-300. Un nou nivel de excelenţă

MEq
By MEq ianuarie 14, 2016 15:49

Upgrade-uri pentru PT-300. Un nou nivel de excelenţă

De peste 25 de ani, FAE Group – cu 2 branduri, 3 linii de produs, 6 filiale în întreaga lume și peste 120 de angajați – este lider în producerea unei game largi de autospeciale pe şenile (tractoare senilate) – mulcere şi utilaje pentru defrişări forestiere. Având echipamente specializate ce folosesc cele mai noi tehnologii pentru toate tipurile de aplicații, produsele FAE Group fac faţă în orice tip de operaţie de amenajare şi defrişare a terenurilor.

Modelul de top din linia PrimeTech a autospecialelor şenilate este PT-300 (275 hp, acționat de un motor John Deere 6068HF485 cu 6 cilindri în linie), un vehicul extrem de evoluat ce combină cele mai bune tehnologii dezvoltate de-a lungul timpului.

Recent, PT-300 a suferit o serie de upgrade-uri cheie care vor fi foarte apreciate de către utilizatorii PrimeTech. Schimbări majore sunt la nivelul trenului de rulare. PT-300 este un vehiculul ideal pentru lucrări forestiere medii şi foarte grele în terenuri moi, nisipoase, pietroase sau noroioase, iar trenul de rulare oscilant Berco D4 îşi face treaba impecabil în fiecare din aceste condiții. Iar acum, trenul de rulare al PT-300 a devenit şi mai bun. Îmbunătăţirile presupun:

– Role de susţinere a şenilei etanşe și lubrifiate. Rezultatul este o durată de viaţă a rolei şenilei şi a bucşei cu până la 50% mai mare și o reducere semnificativă a costurilor de operare.
– Ghidajele șenilei. Oferite ca opțiune, acestea mențin şenila dreaptă, reducându-i astfel uzura.
– Role „DOZER-style”. În comparaţie cu rolele de tip excavator, rolele „DOZER-style” au un diametru mai mare. Un diametru mai mare înseamnă mai puține viraje, adică o uzură mai mică, durată de viaţă mai mare şi costuri reduse de întreținere. PT-300 foloseşte 6 flanșe „single” și 3 flanșe duble pe rolele şenilei, pe fiecare parte. Rolele cu flanșă dublă au un diametru interior mai mare, pentru a menține şenila în linie; astfel se reduc șansele ca şenila să deraieze, când utilajul lucrează pe pante.
– Papucul şenilei 800 mm/32″. Adică o tracţiune mai bună şi capacitatea de a urca pante, dar cu o presiune mică asupra solului (0,23 kg/cm²).

MEq
By MEq ianuarie 14, 2016 15:49