Ditch Witch introduce cel mai mare trencher al său, HT275

MEq
By MEq august 4, 2018 12:40

Ditch Witch introduce cel mai mare trencher al său, HT275

Ditch Witch introduce cel mai mare săpător de șanțuri cu lanț din portofoliul său, HT275, aducând un plus de productivitate și versatilitate într-o gamă largă de lucrări dedicate. Modelul a fost conceput pentru o rentabilitate mai mare a investiției în lucrări ample de instalare a rețelelor de apă, canal, gaz, energie electrică, conducte și alte sarcini ce presupun săpături.

HT275 oferă o eficiență excepțională în lucrările de instalare ce presupun șanțuri de până la 3 m adâncime și 66 cm lățime. Motorul Cummins, certificat Tier 4, de 275-hp (205 kW), oferă suficientă putere pentru ca utilajul să facă față într-o varietate de medii de șantier și condiții de săpare. De asemenea, transmisia hidrostatică a motorului de acționare a lanțului (cu un motor cu cilindree infinit variabilă) permite operatorului să adapteze cu ușurință turația lanțului la condițiile de sol.

HT275 îmbunătățește performanța pe șantier datorită celor patru blocuri hidraulice de deconectare rapidă, care reduc timpul necesar pentru schimbarea atașamentului de la zile la ore. Designul permite operatorilor să schimbe atașamentele din spate direct pe teren, fără utilizarea de echipamente grele de ridicare. Și pentru o performanță mai bună pe terenuri neregulate, utilajul dispune de o suspensie în curs de brevetare în centrul fiecărui cadru al șenilei. Această caracteristică inovatoare de design oferă fiecărei șenile flotabilitate independentă, ceea ce reduce stresul indus șasiului utilajului.

Avand o cabină ce glisează spre stânga și camere video externe, HT275 oferă o vizibilitate excelentă asupra punctului de lucru. Operatorul beneficiază, de asemenea, de confort și control de neegalat, datorită scaunului cu suspensie pneumatică, cu rotație la 270 de grade, comenzilor ergonomice tip joystick și celor două display-uri de 7 inch. Capota dintr-o singură piesă, cu deschidere totală, oferă un acces ușor la motor și la toate punctele de întreținere de rutină. HT275 dispune de o telecomandă unică ce permite operatorului să efectueze lucrări zilnice de service și inspecții – inclusiv ridicarea lanțului de săpare de la sol – economisind timp și simplificând întreținerea. Cadrul șenilelor trencherului (în curs de brevetare) este proiectat pentru a fi ușor de îndepărtat, ceea ce simplifică și mai mult intreținerea prin minimizarea timpului petrecut pentru reparațiile șenilelor.

MEq
By MEq august 4, 2018 12:40