Tigercat introduce harvesterul 822 Seria E cu noi funcții și upgrade-uri

MEq
By MEq noiembrie 1, 2021 20:35

Tigercat introduce harvesterul 822 Seria E cu noi funcții și upgrade-uri

822E este cea mai compactă platformă de harvester și feller buncher pe șenile din gama de excavatoare forestiere pe șenile Tigercat. Puternicul utilaj este versatil în aplicații dificile de rărire și tăiere finală. Capacitatea mare de ridicare, geometria de braț ER și raza compactă de pivotare fac din 822E alegerea perfectă în tăieri selective, unde este important impactul minim asupra zonei de recoltare.

Configurația harvesterului este disponibilă cu tren de rulare fix sau cu autonivelare. Puterea mare a motorului și hidraulica optimizată a capului de recoltare permit un control receptiv, viteză rapidă de alimentare și o capacitate mare de fasonare a trunchiurilor (elagaj), pentru performanță și productivitate ridicate.

Utilajele din seria 822E pot fi echipate cu motorul Tigercat FPT N67 (necertificat) Tier 4f sau Stage V, de 210 kW (282 hp). Capota motorului reproiectată oferă acces îmbunătățit deasupra, pentru curățarea si înlăturarea resturilor. Carcasa tip clapetă și platforma laterală permit accesul din toate părțile la motor, la supape și la punctele de service. O funcție de oprire la cald a fost adăugată. Acest lucru îi permite turbinei să se răcească suficient înainte de oprirea motorului.

Cabina actualizată a Seriei E include un nou scaun cu suspensie pneumatica și încălzire/răcire integrate. Scaunul rabatabil este complet reglabil ca unghi de înclinare. Iar perna de șezut mai lată și suportul lombar asigură confort pe tot parcursul zilei.

Parbrizul extins pe toată înălțimea frontală a cabinei și stâlpii laterali înguști oferă operatorului o vedere excelentă asupra șenilelor și zonei înconjurătoare. Comenzile sistemului HVAC controlează turația infinit variabilă a ventilatorului, care poate fi reglat din panoul de control sau de pe ecranul tactil al sistemului de control al utilajului. Funcțiile suplimentare includ un buton de oprire de urgență și mai multe buzunare de depozitare cu plasă, pentru siguranța obiectelor personale.

MEq
By MEq noiembrie 1, 2021 20:35