Un nou motor Caterpillar de 9.3 litri Stage V/Tier 4 final în gama industrială

MEq
By MEq decembrie 22, 2017 00:16

Un nou motor Caterpillar de 9.3 litri Stage V/Tier 4 final în gama industrială

Story Highlights

  • Caterpillar
  • motor industrial
  • motor Caterpillar de 9.3 litri Stage V/Tier 4 final
  • aplicatii off-highway
  • filtru de particule (DPF)

Related Articles

Pentru a răspunde cerințelor diverse din sectorul global off-highway, Caterpillar propune noul motor industrial Cat C9.3B. Clienții Caterpillar se așteaptă la fiabilitate și durabilitate, dar de la un pachet mai simplu, mai ușor și mai puternic.

Motorul în 6 cilindri, de 9,3 litri, combină un nou sistem common rail de înaltă presiune cu sisteme simplificate de aer, electric și de post-tratare, pentru a dezvolta o putere de până la 340 kW și un cuplu de 2088 Nm, dintr-un ansamblu cu aproape 140 kg mai ușor decât predecesorul său. Aceste modificări vor oferi multe beneficii pentru clienți, inclusiv performanțe sporite, consum îmbunătățit de combustibil și capacități excepționale de pornire în zonele cu climă rece.

Aceste îmbunătățiri semnificative ale sistemului, care oferă valoare adăugată clienților OEM, au la bază motorul principal, care se află în producție încă din 2011, cu peste 46.000 de unități, înregistrând peste 150 de milioane de ore în aplicații reale off-highway. Având la bază un motor dovedit și o soluție fiabilă de filtru de particule (DPF), pentru clienții din sectorul construcțiilor ce solicită o versiune Stage V, Caterpillar s-a focusat pe simplificarea designului și îmbunătățirea performanțelor.

Odată cu reducerea cu 39% a dimensiunilor pachetului de post-tratare anterior, clienții pot opta acum pentru instalarea direct din fabrică a modulului de post-tratate montat pe motor (EMAT) și pentru unități industriale de putere complete (IPU). Pentru instalațiile mai complexe, este disponibilă montarea la distanță a sistemului de post-tratare, care ulterior necesită doar cablarea și adăugarea lichidului de răcire și a lichidului diesel de evacuare (DEF).

MEq
By MEq decembrie 22, 2017 00:16