Eco Log lansează 550 T-PRO, un harvester cu șase roți optimizat pentru rărituri

MEq
By MEq august 30, 2018 17:28

Eco Log lansează 550 T-PRO, un harvester cu șase roți optimizat pentru rărituri

Cu noul harvester 550 T-PRO, Eco Log vine în întâmpinarea nevoilor pieței pentru un utilaj de recoltat ușor, dar puternic. Construit pentru a atinge cele mai înalte niveluri de productivitate și având un design suplu, 550 T-PRO va fi un echipament apreciat în lucrările de rărituri.

Având șase roți, modelul 550 T-Pro se poate deplasa cu ușurință în terenuri dificile și exercită o presiune minimă asupra slului pe suprafețe sensibile. Articulația mediana robustă, în combinație cu brațul pendular, permite deplasarea ușoară a utilajului cu brațul de macara extins, fără a necesita plierea sa. Acest lucru crește productivitatea și economisește timp.

Acționat de un motor Volvo Penta D8 de 160 kW / 218 hp, harvesterul răspunde rapid la creșterile de sarcină. Motoarele au fost optimizate pentru a fi eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil și fiabile în aplicații forestiere. Combinația bine cunoscută dintre o cabină pivotantă și brațul pendular face harvesterul foarte flexibil și potrivit pentru lucrările de rărituri. Capetele de recoltare disponibile pentru acest model sunt Log Max 3000T și 4000T.

„Odată cu noul nostru harvester de rărituri, completăm gama Eco Log cu un utilaj care a fost cerut de clienții noștri. În acest nou utilaj, am păstrat toate avantajele modelului 550 și, printre altele, am adăugat mai multe roți pentru a-l optimiza în special pentru lucrări de rărituri. Noul harvester este primul dintr-o serie de lansări de produse pe care am planificat-o pentru această toamnă. Avem lucruri interesante!”, a spus Anders Gustafson, CEO al Eco Log Sweden AB.

Noul harvester este lansat în acestă perioadă (30 aug-1 sept) în cadrul expoziției FinnMETKO din Jämsä, Finlanda, și va fi disponibil pe piață începând cu ultimul trimestru al lui 2018.

MEq
By MEq august 30, 2018 17:28