BKT, din nou la Intermat

MEq
By MEq martie 6, 2018 11:46

BKT, din nou la Intermat

BKT va avea o prezență solidă la Intermat 2018, Paris, unde multinaționala indiană vine cu un portofoliu larg de propuneri adaptate multor necesități și aplicații, printre care și produsele de top din gama Earthmax pentru sectorul OTR și o selecție de anvelope pentru vehicule industriale. Dintre acestea din urmă va fi prezent, pentru prima dată pe o scenă europeană, și Portmax PT 93, modelul pentru tractoare portuare, perfect pentru operațiile de transport intermodal datorită nivelului excelent de stabilitate, confort la rulare și durabilității prelungite.

Portmax PT 93, în premieră în Europa
Portmax PT 93, expus în dimensiunea 280/75 22.5, este proiectat pentru operații de exploatare de mare tonaj în cadrul porturilor, terminalelor de containere, centrelor de distribuție și logistică, precum și în interiorul siturilor industriale. Banda sa de rulare specifică, proiectată cu un amestec antistatic special, oferă o rezistență deosebită la uzură, chiar și în cele mai dificile condiții, limitând la minimum frecvența de înlocuire și timpii aferenți de inactivitate a utilajului.

Din aceeași familie și special indicată pentru utilaje reach stacker (care execută operații portuare de mutare a containerelor) este și anvelopa radială All Steel Portmax PM 90, expusă în varianta 18.00 R 25. Forța, rezistența și durabilitatea sunt caracteristicile sale speciale care îi asigură stabilitate maximă, indispensabilă în activitățile de transport al sarcinilor grele.

Tot în domeniul industrial și logistic este și Liftmax LM 81, în dimensiunea 7.00 R 12, model specific pentru cărucioare elevatoare. Garantează un nivel maxim de confort și durabilitate și favorizează reducerea costurilor de exploatare chiar și pe distanțe lungi. La fel și Airomax AM 27, în versiunea 445/95 R 25 – o anvelopă pentru macarale on-off road de mare viteză, pretabilă atât pentru aplicații pe șosele și autostrăzi, cât și pe terenuri dificile din șantiere.

Off-The-Road
Perfecte pentru mediile OTR sunt cele trei anvelope din linia Earthmax (de altfel, în 2018, are loc cea de-a 10-a aniversare de la lansarea sa pe piață), având în comun o structură rezistentă All Steel. În versiunea 26.5 R 25, va fi prezentat publicului modelul Earthmax SR 53, proiectat pentru încărcătoare și buldozere pe roți care lucrează pe terenuri stâncoase, împreună cu Earthmax SR 31, realizat special pentru autobasculante rigide și încărcătoare pe roți, expus în dimensiunea 26.5 R 25. În versiunea 26.5 R 25 va fi Earthmax SR 50, anvelopa cu bandă de rulare din clasa L5, adâncă și agresivă, pentru montarea pe încărcătoare folosite în operații de încărcare și nivelare.

MEq
By MEq martie 6, 2018 11:46