Un nou încărcător compact pe șenile Takeuchi: TL6

MEq
By MEq octombrie 27, 2017 23:11

Un nou încărcător compact pe șenile Takeuchi: TL6

Recent, subsidiara nord-americană a Takeuchi a introdus în gama sa de produse un nou model: încărcătorul compact pe șenile (CTL) TL6. Este un utilaj agil, compact, ușor de transportat, cu o stabilitate și o performanță remarcabile. TL6 este ideal pentru clienții din industria agricolă, lucrări de construcții cu caracter general, amenajare teritorială și închiriere.

Propulsat de un motor Kubota de 2.4 litri și 65.2 hp (48,6 kW), TL6 dispune de un design al brațului de încărcare cu cinematică radială, avand o înălțime maximă de ridicare de 2905 mm și o capacitate nominală de operare de 835 kg. În plus, TL6 are o lățime de 1530 mm și o înălțime de 1975 mm. Dimensiunile compacte ale lui TL6 îi permit să acceseze și să lucreze eficient în zone limitate ca spațiu.

Modelul are de o cabină nou proiectată, echipată cu un display color multi-informativ de 5,7 inch și cu butoane cu iluminare în spate ce controlează o varietate de funcții ale mașinii. Pentru un confort mai mare al operatorului, cabina poate fi dotată cu ușă batantă, încălzire și aer condiționat. Acest CTL (compact track loader) vine în două versiuni de masă operațională: de 3395 kg, cu cabină deschisă (canopy), sau de 3530 kg, echipat cu cabină închisă.

Sistemul Takeuchi Fleet Management (TFM) este standard pe TL6. Sistemul telematic TFM este disponibil în perioada garanției de doi ani a mașinii, fără costuri suplimentare. Acesta oferă o varietate de date, inclusiv starea mașinii, timpii de rulare și localizarea. Ușor de utilizat, sistemul TFM poate contribui la reducerea timpilor de nefuncționare, controlul costurilor, efectuarea de diagnosticări la distanță și de programări pentru service.

MEq
By MEq octombrie 27, 2017 23:11