Himoinsa își extinde Gama Stationary cu modele noi de până la 90 kVA

MEq
By MEq ianuarie 20, 2022 20:33

Himoinsa își extinde Gama Stationary cu modele noi de până la 90 kVA

Generatoarele HSF65, HSF80 și HSF90 sunt acum disponibile în ambele versiuni de 50 și 60 Hz. Compania continuă să lucreze la dezvoltarea de noi modele pentru a extinde această gamă la puteri mai mari.

Gama HS-Stationary, care până acum a constat din grupuri electrogene de la 10 la 50 kVA, include acum modele noi de până la 90 kVA. Această gamă extinsă include motoare FPT și a fost integrată în carcasa HS40. În același timp și în urma primirii pozitive pe care au avut-o pe piață modelele de 10 până la 50 kVA, echipa de cercetare și dezvoltare a Himoinsa continuă să lucreze la dezvoltarea de noi grupuri electrogene care să permită companiei să-și extindă Gama Stationary la puteri mai mari.

Dar nu numai designul modular și versatil al Stationary Range a făcut din acestă gamă unul dintre cele mai competitive produse de pe piața generatoarelor fixe, ci și cele patru dimensiuni diferite de carcasă ce pot găzdui diferite modele în funcție de putere.

Obiectivul principal al grupurilor electrogene HS a fost întotdeauna dezvoltarea unui produs care să se poată adapta nevoilor reale ale echipamentelor staționare, menținând 100% calitatea produsului Himoinsa prin selectarea mărcilor de înaltă calitate la nivelul tuturor componentelor și accesoriilor sale. Carcasele lor garantează niveluri ridicate de antirugină și antioxidare, menținându-și astfel poziția de top în materie de calitate.

Motoarele utilizate în prima fază a proiectului (de la 10 până la 50 kVA) au fost proiectate de Yanmar exclusiv pentru gama staționară a Himoinsa. Iar această a doua fază – de la 60 până la 90 kVA – dispune de motoare FPT și va fi extinsă, în curând, odată cu dezvoltarea de noi modele de putere mai mare.

Încă de când Gama HS a fost lansată pe piață, la finele lui 2020, multe proiecte au solicitat aceste unități pentru instalații fixe în care funcționează atât continuu, cât și în situații de urgență, în sectoare precum industrie, rezidențial, comercial etc., datorită fiabilității răspunsului unităților, durabilității și rezistenței lor.

Ușor de instalat și întreținut
Gama HS a fost concepută pentru a garanta o instalare ușor de utilizat a grupului electrogen. De aceea încorporează puncte de ancorare pentru instalarea inelelor de ridicare standardizate. De asemenea, include un kit de extracție ce facilitează manipularea grupului electrogen în timpul verificărilor, lucrărilor de întreținere sau instalării diferitelor rezervoare de combustibil, fără a fi nevoie de o macara pod. Kit-urile de ridicare și extracție sunt opționale, la fel ca și buzunarele de ridicare pentru stivuitoare.

Funcționalitate: conexiuni rapide
Generatoarele HS încorporează două intrări de cablu de distribuție care asigură o conexiune și o operare ușoară; o intrare frontală inferioară, care reduce amprenta la sol a grupului electrogen, și o intrare laterală inferioară alternativă, pentru a facilita conexiunile în conformitate cu specificațiile și condițiile fiecărei instalații. Ambele includ un capac de protecție din aluminiu împotriva intemperiilor.

Carcasa include o spumă poliuretanică auto-stingătoare și vată minerală de înaltă densitate. De asemenea, Himoinsa a optimizat dispunerea prizelor de aer, reducând astfel emisiile sonore și împiedicând pătrunderea apei în echipament. Gama HS propune un nou design al amortizorului de zgomot, care asigură niveluri de emisii sonore confortabile în medii industriale, și oferă posibilitatea instalării unui kit de atenuare a sunetului, în funcție de cerințele proiectului.

MEq
By MEq ianuarie 20, 2022 20:33