CASE introduce noua Serie E de excavatoare pe șenile

MEq
By MEq martie 4, 2022 16:48

CASE introduce noua Serie E de excavatoare pe șenile

Story Highlights

 • Case CE
 • Case Construction Equipment
 • Case E-Series
 • excavatoare pe senile Case Seria E
 • Case CX130E
 • Case CX160E
 • Case CX180E
 • Case CX210E
 • Case CX240E
 • Case CX230E
 • Case CX230E
 • excavatoare hidraulice
 • Titan Machinery Romania
 • motoare FPT Industrial

Related Articles

CASE Construction Equipment a anunțat lansarea noii sale game de excavatoare pe șenile E-Series. Cu o moștenire de 180 de ani de inovație în sectorul utilajelor terasiere și folosindu-se de experiența sa de producție și de feedback-ul clienților, gama CASE E-Series include șapte noi modele, de la 13 la 30 t: CX130E, CX160E, CX180E, CX210E, CX240E, CX230E, CX230E.

Printre caracteristicile de vârf se regăsesc noi motoare FPT Industrial (FPT) Stage V, un design îmbunătățit al cabinei și al experienței operatorului, comenzi și setări îmbunătățite ale sistemului hidraulic, structura utilajului, trenul de rulare și noua gamă completă CASE Service Solutions. Ca urmare, clienții beneficiază de un control mai bun, fiabilitate, confort, eficiență, productivitate și un cost total de proprietate (TCO) avantajos.

„Clienții noștri se confruntă cu provocări tot mai mari, ceea ce intensifică concurența. Așadar, așteaptă la CASE să dezvolte utilaje care să aibă cele mai înalte niveluri de disponibilitate, eficiență și productivitate”, a explicat Egidio Galano, Director, Construction Equipment Product Management Europe, CNH Industrial. „Iar ca răspuns, am dezvoltat Seria E, oferind excelență, eficiență și economie.”

Control, productivitate, fiabilitate
Noua Serie E are multe caracteristici noi care se integrează și lucrează împreună pentru a oferi clienților disponibilitate, productivitate și profitabilitate. Puse la un loc – noile motoare FPT Stage V, Sistemul hidraulic inteligent CASE (CIHS), noile moduri de lucru, sistemul telematic, layout-ul optimizat al cabinei și vizibilitatea îmbunătățită – conduc la un control și o precizie sporite. Iar rezultatul constă în operațiuni mai sigure, mai productive și mai profitabile. Noua Serie E oferă clienților un avantaj competitiv.

CIHS, o funcție de top a generației anterioare, este acum integrată cu patru noi moduri de lucru, cu setări hidraulice suplimentare personalizabile pentru a regla prioritatea debitului pentru mișcările brațului, balansierului sau rotirii, toate controlabile de către operator. Modul Super Power (SP) sporește eficiența și oferă productivitate maximă; modul Power (P) oferă o creștere a puterii atunci când este necesar; iar modul Lifting (L) optimizează manipularea obiectelor. Atunci când este asociat cu noile motoare FPT, modul Eco (E) oferă economii remarcabile de combustibil de până la 17%, pe unele modele.

Emisii, productivitate și TCO – datorită motoarelor FPT Stage V
CASE își consolidează parteneriatul de durată cu FPT, cu puncte forte în proiectarea de grupuri motopropulsoare pentru construcții. Seria E încorporează motoare Stage V mai puternice și mai eficiente. Modelele de 13-18 t dispun de motorul N45, de 4,5 litri din renumita serie NEF, în timp ce motorul N67 (din aceeași serie), de 6,7 litri, acționează modelele de 21-30 t.

Referindu-se la „inima” noii Serii E, Galano a subliniat noile caracteristici extinse ale motoarelor FPT: „CASE a venit acum cu o soluție fără recircularea gazelor de evacuare (EGR), asigurând o eficiență mai mare în timpul arderii. Împreună cu reducerea catalitică selectivă (SCR) pe filtru, Seria E oferă îmbunătățiri fără precedent ale costului total de proprietate (TCO)”. Noua serie E este echipată cu sistemul HI-eSCR2, soluția brevetată de post-tratare de la FPT, ce nu necesită întreținere și este construită pe viață. Este eliminată nevoia de curățare mecanică sau înlocuire pe parcursul ciclului de viață.

CASE a îmbunătățit și experiența de service, prin dublarea intervalelor de întreținere până la 1.000 de ore pentru uleiul de motor, filtrele de combustibil și filtrele de ulei.
Noile motoare FPT Stage V sunt concepute pentru a oferi soluții flexibile de alimentare. Concret, toate modelele din Seria E pot funcționa cu combustibili obișnuiți sau alternativi, precum HVO (uleiuri vegetale hidrogenate).

O experiența revoluționara pentru operator – plus de confort și siguranță
Pe lângă noile moduri de lucru, Seria E oferă operatorilor niveluri sporite de confort și vizibilitate. Cabina are multe caracteristici noi care vor îmbunătăți experiența generală de operare. Acces îmbunătățit, un nou monitor LCD de 10 inch cu 5 butoane configurabile, un nou layout de control, consolă suspendată cu levier pilot, sistem de aer condiționat îmbunătățit și compartimente de depozitare mai mari.

Toate modelele din Seria E păstrează caracteristicile de top de confort și siguranță ale excavatoarelor pe șenile din generația anterioară: scaune ergonomice spațioase și încăpătoare, complet reglabile, o poziție optimizată a cotierei și control prin joystick. Vizibilitatea pe partea dreaptă era bună înainte, dar acum este excelentă. Iar protecția operatorului este în continuare o prioritate, cu FOPS nivelul 2.

Disponibilitate mai mare, cu soluțiile CASE Service
Avantajul competitiv suplimentar pentru clienți vine din productivitatea, profitabilitatea și timpii de funcționare ai noii game de excavatoare pe șenile CASE E-Series. CASE Service Solutions este o gamă de servicii post-vânzare conectate și neconectate care vin în sprijinul clienților.

Modemul bidirecțional permite utilizarea tehnologiilor CASE SiteConnect și CASE SiteWatch, instrumente complete de gestionare a flotei. Soluția include geolocalizare, securitatea flotei folosind geo-fences și alerte de utilizare neautorizată, dar și raportare flexibilă. Rapoartele personalizabile pot include indicatori-cheie de performanță (KPI) cum ar fi consumul de combustibil, rata de utilizare, orele de funcționare și timpii de inactivitate, astfel încât productivitatea și profitabilitatea sa fie monitorizate și optimizate. Datele sunt ușor accesibile prin intermediul unui portal.

CASE SiteConnect îmbunătățește datele de telemetrie utilizate de echipa Uptime Center a CASE pentru a oferi dealerilor alerte bazate pe performanțele utilajului. Sunt posibile acțiuni rapide și corective pentru a minimiza timpii de nefuncționare. Acest lucru le permite dealerilor să fie proactivi în gestionarea utilajelor clienților și în creșterea timpilor de funcționare. Atât SiteWatch, cât și SiteConnect sunt standard cu noua gamă E-Series.

Cu programele CASE Care, CASE Protect și CASE Fluid Analysis, clienții sunt mai relaxați. CASE Care este un program standard de întreținere planificată cu piese și lubrifianți de origine. Programul este susținut de suportul, logistica și expertiza tehnică a rețelei de dealeri CASE. De asemenea, CASE Protect este un program de garanție extinsă, iar CASE Fluid Analysis își propune să prevină defecțiunile majore, să optimizeze fiabilitatea activelor și să prelungească durata de exploatare.

„CASE Service Solutions are rolul de a menține utilajele clienților în stare optimă, cu timpi maximi de funcționare, fără costuri neașteptate și profitabilitate optimizată”, conchide Peter Garry, Director, Aftermarket Solutions Europe. „CASE Protect și CASE Fluid Analysis sunt disponibile pentru clienții din toată Europa. CASE Care este disponibil acum pe anumite piețe, cu disponibilitate la nivel european în curând.”

MEq
By MEq martie 4, 2022 16:48