Trimble introduce sistemul de control 3D Paving pentru compactoare de asfalt

MEq
By MEq martie 2, 2022 21:59

Trimble introduce sistemul de control 3D Paving pentru compactoare de asfalt

Trimble a introdus Trimble Roadworks Paving Control Platform pentru compactoare de asfalt, care le permite operatorilor să controleze cu precizie procesul de compactare, reducând în același timp trecerile inutile care pot conduce la supracompactare. Acest sistem de control 3D extrem de precis este conceput pentru a îmbunătăți viteza, precizia și ușurința compactării asfaltului.

Sistemul folosește intuitivul software Trimble Roadworks, bazat pe platforma Android, pentru a maximiza ușurința în utilizare, scurtând timpii de instruire și reducând timpul de nefuncționare pentru operatorii deja familiarizați cu interfața de utilizator Roadworks. Având configurațiile hardware și software adecvate, noul sistem este flexibil și poate suporta o varietate de nevoi și specificații de șantier. Platforma Roadworks ajută constructorii să economisească costuri cu combustibilul și să reducă atât uzura utilajului, cât și orele de lucru. În plus, cartografierea temperaturii la nivelul asfaltului oferă date codificate pe culori ce permit operatorilor să compacteze la temperatura corectă, reducând risipa de material și munca suplimentară.

Pe lângă faptul că ajută operatorii să obțină o mai mare acuratețe și eficiență, Roadworks este disponibil la diferite niveluri de preț pentru a întâmpina nevoile unice ale fiecărui antreprenor. „Platforma Trimble Roadworks este concepută special pentru a fi ușor de învățat și utilizat. Prețurile variabile fac această platformă și mai accesibilă și pun pe același nivel antreprenorii de toate tipurile și dimensiunile”, a declarat Kevin Garcia, director general, Trimble Civil Specialty Solutions.

Funcționalitatea șantierului conectat
Platforma Roadworks este compatibilă cu software-ul Trimble WorksOS și Trimble WorksManager. Acest lucru le permite constructorilor să transmită modele gata de construcție de la birou la utilaj, precum și să monitorizeze de la distanță progresul și activitatea pe șantier. În plus, datele de productivitate colectate de la utilaj sunt sincronizate automat înapoi la birou.
Platforma Trimble Roadworks Paving Control pentru compactoare de asfalt este disponibilă la nivel mondial prin rețeaua de distribuție SITECH.

MEq
By MEq martie 2, 2022 21:59