„Hitachi to the Core” la MINExpo 2016

MEq
By MEq septembrie 14, 2016 16:34

„Hitachi to the Core” la MINExpo 2016

Luna aceasta, la MINExpo, Hitachi va prezenta utilaje, tehnologii inovatoare și soluții integrate destinate sectorului minier, pentru reducerea costurilor totale și optimizarea productivităţii.

Sub sloganul „Hitachi to the Core”, vizitatorii standului producătorului japonez vor avea oportunitatea să vadă ceea ce Hitachi poate oferi în materie de utilaje miniere – unele dintre cele mai eficiente, fiabile şi durabile excavatoare şi basculante cu șasiu rigid.

MINExpo este scena internaţională ideală pe care Hitachi îşi poate expune utilajele, tehnologiile şi soluţiile”, a afirmat Craig Lamarque, manager al diviziei Hitachi Mining – America. „Hitachi dezvoltă tehnologii şi soluţii integrate pe utilaje, care ne permit să oferim clienţilor noştri o valoare de neegalat. Asta deoarece o astfel de abordare optimizează productivitatea, reduce costurile totale și uşurează operațiunile de exploatare minieră pentru a reuși în acest mediu provocator (…)”.

La stand vor fi expuse un excavator EX-6 Series şi o basculantă cu șasiu rigid AC-3 Series.
Dincolo de utilaje, Hitachi va pune accent pe o serie de inovații tehnologice „smart iron” concepute pentru ca activitatea în industria extractivă să devină mai eficientă și mai productivă. Exemplele includ sistemul de vizualizare periferică și tehnologiile autonome de asistență a transportului.

Pe durata târgului, Hitachi va lansa un nou „customer tool”, conceput pentru a creşte disponibilitatea și accesibilitatea pieselor pentru excavatoare miniere, pe piețele din cele două Americi.

MEq
By MEq septembrie 14, 2016 16:34