Trimble anunţă un nou sistem de control pentru încărcătoare frontale

MEq
By MEq februarie 16, 2016 16:40

Trimble anunţă un nou sistem de control pentru încărcătoare frontale

Trimble a lansat versiunea 12.81 a sistemului său GCS900 Grade Control. Noua versiune extinde şi mai mult varietatea de maşini susţinute, incluzând acum şi încărcătoarele frontale pe pneuri.

Versiunea 12.81 GCS900 include o nouă configuraţie 3D pentru încărcătoare frontale, lărgind astfel gama de utilaje ce suportă acest sistem. Contractorii pot obţine un randament mai mare și o recuperare mai rapidă a investiției lor în tehnologie prin utilizarea componentelor Trimble de control pe o varietate de utilaje și pentru mai multe aplicații. „Trimble GCS900 versiunea 12.81 înseamnă productivitate mare pentru operatorii de încărcătoare frontale. Am observat o creştere a productivităţii de până la 40%, în activităţi de plasare de materiale şi gradare, şi de 25% în operaţii de încărcare, atunci când s-a folosit un sistem GCS900”, a afirmat directorul de marketing al diviziei Civil Engineering şi Construction a Trimble.
Folosind un încărcător frontal echipat cu GCS900, se poate urmări greutatea materialului cu un sistem de cântărire Trimble LOADRITE. Versiunea 12.81 a Trimble GCS900 Grade Control System este disponibilă la nivel global prin intermediul reţelei de dealeri SITECH.
Trimble este un inovator de soluții de productivitate pentru sectoarele de inginerie civilă și construcții. Soluțiile Trimble cuprind o varietate de tehnologii, inclusiv sistemul global de navigație prin satelit (GNSS), lasere de construcții, staţii totale, comunicații de date fără fir, prin Internet și software-uri pentru aplicații. Ca parte a strategiei Trimble Connected Site, aceste soluții furnizează un nivel ridicat de integrare a procesului și fluxului de lucru, de la faza de proiectare până la finalizarea lucrării.
product-wheelloader

MEq
By MEq februarie 16, 2016 16:40