Bauer expune și anul acesta la Bauma China

MEq
By MEq noiembrie 5, 2018 16:56

Bauer expune și anul acesta la Bauma China

Pe durata celor patru zile ale show-ului Bauma China 2018, expozanții își vor prezenta din nou cele mai recente tehnologii, mașini și echipamente, precum și realizările din industria construcțiilor. Producătorul german Bauer își va prezenta tehnologia inovatoare pentru execuția de fundații specializate.

„Ne-am implicat aici încă de la prima ediție Bauma de la Shanghai”, spune Dieter Stetter, președintele Consiliului de Administrație al Bauer Maschinen GmbH. „Pentru noi, acest târg este întotdeauna o oportunitate ideală de a ne prezenta ultimele generații de echipamente optimizate pentru piața chineză. De asemenea, suntem nerăbdatori să ne întâlnim cu clienții traditionali, cu vechi cunoștințe, prieteni și, bineînțeles, cu fiecare oaspete interesat de tehnologia noastră.”

Pe lângă instalațiile de foraj rotativ PremiumLine și ValueLine, Bauer Maschinen GmbH va expune și un sistem hidraulic cu unități de graifere. În plus, vor fi instalate două simulatoare de foraj BFS-T, unde vizitatorii își vor putea testa abilitățile pe instalații de foraj rotative. Simulatorul BFS (Bauer Foundation Simuator) a fost dezvoltat de Bauer Maschinen GmbH pentru a simula forarea cu bare Kelly pe o platformă de foraj rotativă Bauer. Prin simpla imitare a condițiilor reale, simulatorul este ideal ca instrument de formare inițială pentru operatorii de echipamente. Ca versiune portabilă, modelul BFS-T, care va fi prezentat și la Bauma (anul viitor), este ideal pentru utilizarea pe diverse șantiere.

Bauer activează pe piața din China de peste un sfert de secol, în 1991 Bauer deschizându-și primul birou la Beijing. De atunci a vândut peste 600 de utilaje în China – unul dintre ele utilajul de foraj pentru pereți diafragmă BC 30, care are 22 de ani și încă funcționează în mod fiabil. Printre alte proiecte, Bauer BC 30 a fost folosit pentru a doua secțiune a Barajului Three Gorges, la construcția stației de metrou Huangsha din Guangzhou și pentru constructia mai multor stații de-a lungul liniei 1 de metrou Foshan ce conectează Foshan de Guangzhou.

MEq
By MEq noiembrie 5, 2018 16:56