Noul Brokk 110 este cu 15% mai puternic decât predecesorul său

MEq
By MEq octombrie 24, 2016 14:46

Noul Brokk 110 este cu 15% mai puternic decât predecesorul său

Brokk 110 este al treilea robot lansat anul acesta şi face parte din cea mai nouă generaţie de roboţi pentru demolări. Are o putere mai mare cu 15% decât modelul precedent Brokk 100, un design îmbunătăţit şi un nou sistem electric inteligent SmartPower.

Noul Brokk 110 a fost lansat la sfârşitul lui septembrie, iar livrările vor începe din decembrie, încheind astfel un 2016 în care Brokk a celebrat 40 de ani de inovaţii în domeniul construirii roboţilor pentru demolări controlaţi de la distanţă.

Mai puternic
Brokk 110 oferă cu 15% mai multă putere decât popularul model Brokk 100 și cu 50% mai multă putere decât reprezentativul Brokk 90. În același timp, păstrează formatul compact al lui Brokk 100, ceea ce îl face extrem de versatil în spații restrânse. Se pliază, devenind un ansamblu compact care poate urca ușor scări sau poate încăpea într-un lift. Având o masă sub 1000 kg, este perfect pe podele ce nu suportă sarcini mari.

Sistemul inteligent Brokk SmartPower
Brokk 110 este echipat cu sistemul electric unic Brokk SmartPower ce optimizează performanţele utilajului în funcţie de factori precum calitatea sursei de putere, mediu etc. În plus, noul sistem este proiectat de la zero pentru utilajele Brokk ce lucrează în medii extreme; adică, eficiență de neegalat şi mentenanţă uşoară. Sistemul SmartPower face posibilă funcţionarea utilajului alimentat de la surse de energie de calitate inferioară și asigură creșterea disponibilității mașinii pe toată durata sa de viață.

Mai robust
Roboţii Brokk sunt construiţi pentru a lucra în medii dure, iar modelul 110 nu face excepţie. Este nevoie de robusteţe pentru a trece la un alt nivel, nu doar de un design care să includă elemente de protecţie. Chiar şi stratul de vopsea rugoasă adaugă maşinii un nivel în plus de rezistenţă la zgârieturi. Fiecare componentă, detaliu şi funcţie sunt proiectate pentru anduranţă, pentru ca robotul să poată lucra încontinuu.

„Lansarea noului Brokk 110 reflectă viteza inovaţiilor şi dezvoltării utilajelor pentru demolări controlate de la distanţă. Valorificând cei 40 de ani de experienţă, am crescut cu 50% puterea şi eficiența utilajelor în ultimii cinci ani, fără a sacrifica raza de lucru sau versatilitatea acestor maşini. De fapt, roboţii noştri pentru demolări sunt acum chiar mai compacţi şi mai flexibili decât în urmă cu cinci ani”, a afirmat Martin Krupicka, CEO al Brokk Group.

Beneficii:
– Cel mai puternic robot din clasa sa de mărime (o putere mai mare pentru ataşamentele Atlas Copco SB152 şi Darda CC340);
– Un nou sistem electric inteligent (Brokk SmartPower);
– Poate lucra cu siguranţe de 16 şi 32 A;
– 360 grade rază de lucru;
– Capacitate foarte bună de răcire;
– Protecţie componente.

MEq
By MEq octombrie 24, 2016 14:46