Transpaleta electrică Rider stacker MS16S, un nou model Yale în gama echipamentelor de depozit

MEq
By MEq august 31, 2017 19:03

Transpaleta electrică Rider stacker MS16S, un nou model Yale în gama echipamentelor de depozit

În iunie 2017, Yale a anunțat lansarea oficială a unui nou tip de echipament de depozit, Rider Stacker MS16S, cu capacităţi de ridicare de până la 1600 kg. Această transpaletă electrică cu catarg prezintă numeroase specificaţii tehnice noi care aduc utilizatorilor multe beneficii în materie de eficienţă şi productivitate.

Transpaleta electrică de tip Rider Stacker poate fi utilizată atât pentru transportul şi stivuirea mărfurilor, cât şi pentru activităţile de colectare (picking). Noul model de echipament îmbunătăţeşte avantajele Yale în desfăşurarea aplicaţiilor logistice, oferind confort sporit utilizatorilor prin următoarele caracteristici:
– vizibilitate sporită;
– scaun ajustabil;
– acces uşor în/din utilaj;
– amortizarea şocurilor şi a vibraţiilor prin intermediul a două amortizoare din cauciuc montate în podeaua echipamentului;
– controlul direcţiei cu mâna stângă, comună şi celorlalte echipamente de depozit;
– mânerul solid pe partea dreaptă asigură stabilitate operatorului;
– comenzile intuitive sunt aliniate cu direcţia de deplasare şi de ridicare.

Transpaleta electrică Yale de tip Rider Stacker este dotată cu scaun din poliuretan ce poate fi reglat în 3 poziţii, în funcţie de necesităţile operatorului: aşezat, sprijinit şi în picioare. Lăţimea compactă a șasiului de numai 798 mm facilitează manipularea Europaletilor în aplicaţiile de încărcare/descărcare. Motorul este poziţionat astfel încât să poată fi curăţat şi ventilat uşor. Transpaleta este dotată cu un display electronic ce afişează orele de funcţionare, gradul de descărcare a bateriei, precum şi diversele alarme de funcţionare ce pot apărea.

Specificaţiile tehnice care recomandă acest tip de transpaletă electrică cu catarg pentru aplicaţiile logistice desfăşurate în interiorul depozitelor sunt:
– motoare AC pentru direcţie şi tracţiune (utilizarea tehnologiei AC elimină inversoarele de sens);
– viteză de direcţie sensibilă la 180⁰;
– rază de întoarcere de 1640 mm (cu furci de 1150 mm) pentru culoar de lucru de 2536 mm;
– viteză de deplasare de până la 9 km/h cu sau fără încărcătură;
– extracţie laterală a bateriei;
– viteze rapide de ridicare şi coborâre;
– frânare regenerativă;
– tehnologie CANbus;
– tehnologie de răcire atât a compartimentului de comandă, cât şi a motorului pentru a preveni supraîncălzirea în medii dure;
– construcţie robustă a catargului.

MEq
By MEq august 31, 2017 19:03