Compact şi puternic

MEq
By MEq octombrie 28, 2016 00:29

Compact şi puternic

Deşi Magni HTH (Heavy Telescopic Handler) 10.10 este cel mai mic model din gama HTH, în ceea priveşte calitatea şi siguranţa nu s-a făcut niciun compromis. Magni HTH 10.10 poate ridica o sarcină de 10 t la o înălţime de 7 m sau 7 t la aproape 10 m, ceea ce-i oferă o ţinută de lucru flexibilă.

Încărcătorul cu braț telescopic HTH 10.10 poate fi echipat cu o gamă întreagă de ataşamente Magni – vinciuri, platforme de lucru la înălţime, braţe auxiliare, cupe, furci etc. Asemenea celorlalte modele din această serie, HTH 10.10 are aceleaşi specificaţii şi principii de design ce impun noi standarde pentru confortul operatorului, vizibilitate, putere şi siguranţă.

Utilajul este dotat standard cu aer condiţionat şi cabină presurizată, pentru un mediu de lucru interior curat şi la o temperatură controlată. Încărcătorul dispune de un sistem de control cu touch screen, ceea ce a dus la înlăturarea a 90% din butoanele existente, permiţând astfel o vizibilitate excelentă în cabină, de sus până la podea. Nu în ultimul rând, raza foarte bună de întoarcere şi viteza maximă la deplasare de 40 km/h fac ca HTH 10.10 să poată lucra în spaţii strâmte şi să ajungă rapid şi uşor în diferite puncte ale şantierului.

MEq
By MEq octombrie 28, 2016 00:29