Tigercat introduce sistemul de control al capului de recoltare

MEq
By MEq septembrie 26, 2022 22:48

Tigercat introduce sistemul de control al capului de recoltare

Sistemul de control Tigercat D7 combină un hardware solid și dovedit în condiții reale de teren cu un sistem de control al deplasarii capului de recoltare și o interfață pentru utilizator dezvoltate de Tigercat. Sistemul oferă funcționalitate puternică, simplitate și navigare intuitivă pentru operator.

Există două tipuri de control al deplasării disponibile pentru D7. Algoritmul de deplasare bazat pe prioritate utilizează o listă de specificații ale arborelui introduse de operator pentru a determina cel mai bun mod de procesare a acestuia. Nivelul de optimizare D7 utilizează un algoritm bazat pe valori. Folosind mai multe straturi de matrice care corelează prețul, cererea și limitele de producție la fiecare dimensiune a buștenilor sub fiecare specie de arbore, sistemul de control optimizează fiecare arbore procesat pentru a obține cea mai bună valoare. Aceste matrice sunt, de obicei, programate de către cumpărătorul de cherestea.

Raportare
Ambele niveluri, Priority și Optimization, ale Tigercat D7 oferă raportări de producție StanForD Classic, StanForD 2010 și PDF pe bază de contracte, operatori, specii de arbori și grupuri de produse. Rapoartele furnizează cantitatea și volumul total, precum și cantitățile și volumul pe specie de lemn și grup de produse. Rapoartele pot fi vizualizate pe ecran sau exportate pentru analize ulterioare. De asemenea, D7 trimite date despre volumul de producție către RemoteLog – sistemul telematic opțional Tigercat.

Integrare GPS
D7 poate fi echipat cu un receiver GPS și un software GeoInfo. Acestea oferă o aplicație de navigare activă folosind poziția curentă a utilajului pe o hartă georeferențiată. Hărțile parchetului pot fi vizualizate pe display-ul din cabină, permițând operatorului să vadă cu ușurință aspectul parchetului de recoltare, să urmărească mișcarea utilajului și să vadă informațiile de producție. Zonele restricționate pot fi marcate cu alarme de delimitare.
D7 este disponibil în prezent pentru capul de recoltare Tigercat 534.

MEq
By MEq septembrie 26, 2022 22:48