Tigercat dezvoltă un buldozer forestier special și lansează un nou brand

MEq
By MEq aprilie 26, 2022 22:28

Tigercat dezvoltă un buldozer forestier special și lansează un nou brand

Story Highlights

  • Tigercat Industries
  • TCi 920
  • buldozer forestier special
  • purpose-built forestry dozer
  • utilaje forestiere Tigercat

Related Articles

Tigercat Industries a dezvoltat un buldozer special pentru aplicații forestiere. Acesta va purta noua siglă TCi, deoarece Tigercat Industries continuă să proiecteze utilaje și pentru alte aplicații decât cele de recoltare forestieră. Toate produsele sub marca TCi sunt și vor continua să fie proiectate, fabricate și susținute de Tigercat Industries. Noul TCi 920 va face turul mai multor târguri și expoziții din industria forestieră din SUA, în această primăvară.

Căutând să depășească diferitele neajunsuri pe care profesioniștii din domeniul recoltării forestiere le întâmpină atunci când folosesc buldozere standard, de producție în masă, noul 920 este special proiectat pentru utilizarea în aplicații de exploatare forestieră.

Noul TCi 920 este propulsat de motorul Tigercat FPT N45 Tier 4f, de 101 kW (135 hp). Este echipat cu un tren de rulare heavy-duty cu pas de 190 mm (7,5 inch), un sistem de transmisie cu buclă închisă, receptiv și eficient, scuturi puternice la baza utilajului, rezistente la impact, precum și componente structurale durabile. Modelul 920 oferă puterea, durabilitatea și versatilitatea necesare în lucrări de nivelare, construcție de drumuri și activități de curățare în exploatările forestiere.

Cabina atent proiectată pentru lucrări forestiere oferă operatorului linii vizuale clare asupra capotei frontale înclinate și în spate. Este silențioasă și confortabilă, cu un scaun cu sistem de încălzire și răcire, joystick-uri ergonomice montate pe cotieră și un ecran tactil mare pentru sistemul de control al utilajului.

MEq
By MEq aprilie 26, 2022 22:28