Tadano aduce la Bauma 2016 macarale robuste

MEq
By MEq februarie 12, 2016 00:28

Tadano aduce la Bauma 2016 macarale robuste

Cel mai mare târg din lume pentru utilaje şi vehicule pentru construcţii este tot mai aproape, fiind anunţaţi peste 3400 de expozanţi şi circa 500 de mii de vizitatori. Ca de obicei, Tadano va fi prezent în zona outdoor cu câteva dintre produsele sale de marcă.

Fără-ndoială, în centrul atenţiei la standul Tadano se va afla nava-amiral a producătorului, macaraua tot-teren ATF 600G-8. Aceasta are cea mai mare capacitate de ridicare din gama Tadano şi dispune de revoluţionarul sistem Triple-Boom, ce nu necesită transportul sau folosirea unui sistem separat de suspendare a brațului pentru asamblarea sau demontarea lui. La celălalt capăt al liniei de produse se va afla o altă noutate de clasă mondială, succesoarea mai cunoscutei macarale ATF 50G-3. În afară de aceasta, ca parte a trecerii la motoare Euromot 4 / Tier 4F, TADANO a adăugat noi caracteristici și actualizări la întreaga sa linie de produse ATF. La Bauma 2016, vizitatorii standului vor putea experimenta aceste îmbunătățiri, toate dezvoltate pentru ca afacerile din sectorul de închirieri de macarale să fie chiar mai profitabil.

De asemenea TADANO va avea plăcerea de a expune două dintre macaralele sale robuste, una pentru teren accidentat şi una telescopică pe șenile, GR-1450EX și GTX-800. Cea din urmă va fi disponibilă pentru piața europeană începând din 2017. Pe întreaga perioadă de desfăşurare a târgului, clienţii Tadano sunt invitaţi să viziteze unitatea de producţie a constructorului german, aflată la circa 185 km distanţă de târg, pentru a putea vedea utilajele în acţiune. Un autocar special va opera zilnic curse speciale dus-întors de la expoziţia din München până la sediile fabricii Tadano Faun GmbH din Lauf/Pegnitz.

ATF 220G-5

ATF 220G-5

MEq
By MEq februarie 12, 2016 00:28