Vermeer își extinde gama de foreze orizontale dirijate cu noile D130S și D60S

MEq
By MEq mai 17, 2022 18:39

Vermeer își extinde gama de foreze orizontale dirijate cu noile D130S și D60S

Story Highlights

  • Vermeer
  • Vermeer HDD
  • Vermeer D130S
  • Vermeer D60S
  • foreza orizontala dirijata
  • horizontal directional drills

Related Articles

Noile utilaje sunt fabricate la unitatea de producție Vermeer din Tianjin, China și sunt construite cu aceleași componente de înaltă calitate pentru care Vermeer este recunoscută. Noua structură de nume indică o nouă generație de foreze Vermeer pentru conducte destinate piețelor emergente. Această generație vine cu mai multe caracteristici îmbunătățite care asigură o funcționalitate ridicată, productivitate și ușurință în utilizare.

„Înțelegem că operatorii din Asia, America Latină și alte țări în curs de dezvoltare sunt interesați de o foreză specială pentru piețele lor”, a declarat Colm Rafferty, vicepreședinte Vermeer pentru piețele în curs de dezvoltare. „De aceea am proiectat modelele D130S și D60S cu puterea și productivitatea pe care le au; astfel, operatorii din aceste zone pot dispune de foreze care să răspundă nevoilor lor.”

Nevoia pentru D130S și D60S răspunde operatorilor din țările emergente, care caută o modalitate de a facilita o mai mare conectivitate și dezvoltare între zonele rurale și urbane. Pentru dezvoltarea unei noi infrastructuri – inclusiv telecomunicații (fibră optică), apă, electricitate, gaz și petrol – în diferite locații și condiții de sol, se impunea o nouă foreză. Ambele modele de foreze sunt capabile să abordeze aceste proiecte de infrastructură. De asemenea, acestea sunt proiectate pentru a reduce la minimum perturbarea suprafețelor, ceea ce ajută în zonele dens populate sau rezidențiale.

Aceste unități vor fi disponibile în anumite țări din America Latină, Orientul Mijlociu și Africa, Asia Pacific și anumite țări din Europa.
D130S are o forță de împingere și tragere de 578.200 kN și un cuplu de rotație de 20.337 Nm, pentru a lucra în soluri diferite și dificile.

Modelul D60S are o forță de împingere și tragere de 266,9 kN și un cuplu de rotație de 12.202,4 Nm. Această putere o face una dintre cele mai puternice foreze din clasa sa.

O altă îmbunătățire adusă ambelor foreze este sistemul de control PLUS+1, ce maximizează precizia și fiabilitatea. Acesta, împreună cu sistemul AutoSteer al forezei, care automatizează anumite mișcări ale capului de foraj, permite operatorilor să seteze și să ajusteze durata și direcția de rotație, menținând în același timp o presiune de tragere prestabilită pentru a săpa în condiții de teren dur. În plus, designul consolei forezei a fost actualizat pentru a oferi operatorului o reglare ușoară a traseului alezajului.

Alte caracteristici ale forezei D130S includ un încărcător de prăjini controlat de operator, cabină închisă cu climă controlată, macara opțională și sistem opțional de fixare montat în față.

Pentru modelul D60S, caracteristicile suplimentare includ o telecomandă cu fir, ușurință în service, cutie de viteze cu trei trepte, încărcător de prăjini controlat de operator și cabină cu climă controlată.

MEq
By MEq mai 17, 2022 18:39