BKT prezintă noua anvelopă radială MULTIMAX MP 538

MEq
By MEq septembrie 6, 2022 15:56

BKT prezintă noua anvelopă radială MULTIMAX MP 538

Perfectă pentru gheață și zăpadă, noua anvelopă radială de la BKT este o combinație de durabilitate, capacitate ridicată de încărcare și tracțiune excelentă. Astfel, linia MULTIMAX – proiectată pentru viteze mari cu sarcini grele în aplicațiile agroindustriale – se extinde în continuare. Printre noutăți se regăsesc dimensiuni suplimentare pentru anvelopele MULTIMAX MP 540: 335/80 R 18 și 365/80 R 20.

BKT își îmbogățește gama de produse cu MULTIMAX MP 538 – o nouă anvelopă agroindustrială proiectată pentru diverse tipuri de utilaje și aplicații: autogredere și încărcătoare care lucrează pe gheață și zăpadă, precum și încărcătoare telescopice, vehicule universale și mașini de măturat pentru întreținerea drumurilor.

Modelul cu design special al benzii de rulare asigură o tracțiune excelentă. Mai mult, datorită carcasei rezistente cu benzi din oțel, produsul permite transportarea de sarcini grele la viteze mari. MULTIMAX MP 538 este o anvelopă radială extraordinar de durabilă, disponibilă în prezent la dimensiunea 405/70 R 20 MPT.

Din aceeași gamă mai face parte MULTIMAX MP 540, pentru care BKT a introdus de curând două dimensiuni noi: 335/80 R 18 și 365/80 R 20. Aceasta este o anvelopă multifuncțională (MPT) destinată vehiculelor universale utilizate în aplicațiile pentru servicii municipale și de întreținere. Caracteristicile sale principale sunt rezistența excelentă la perforare și funcționarea eficientă în terenuri dure și pe asfalt. Anvelopa se distinge prin tracțiunea superioară și o carcasă robustă, care permite transportarea de sarcini grele la viteze mari.

Gama MULTIMAX cuprinde numeroase modele, printre care se numără următoarele produse de o versatilitate excepțională:
MULTIMAX MP 513, concepută pentru vehicule universale. Datorită carcasei sale rezistente cu benzi din oțel, aceasta poate transporta încărcături grele la viteze mari. În plus, oferă un confort la conducere și o tracțiune excelente, precum și proprietăți de auto-curățare de excepție.

MULTIMAX MP 527 este un produs multifuncțional pentru încărcătoare telescopice și încărcătoare compacte în aplicațiile agroindustriale. Peretele lateral oferi stabilitate maximă, iar compusul special îl face fiabil și rezistent la tăieturi și uzură.

MULTIMAX MP 522 a fost dezvoltat pentru toate operațiunile de ridicare și încărcare din sectorul agroindustrial, oferind stabilitate și tracțiune maxime. Este un produs care, practic, nu se uzează, datorită unui compus special, care îl face extraordinar de rezistent.

Aceste produse, precum și noutățile care extind gamele de anvelope BKT, demonstrează că multinaționala indiană acordă atenție nevoilor utilizatorilor, tendințelor și pieței, propunând soluții adecvate și specifice pentru toate condițiile de funcționare.

MEq
By MEq septembrie 6, 2022 15:56