Tableta Trimble T10 cu sistem de operare Windows 10, pentru mobilitate completă

MEq
By MEq septembrie 27, 2017 20:18

Tableta Trimble T10 cu sistem de operare Windows 10, pentru mobilitate completă

Trimble aduce din birou pe teren avantajele puterii rapide de calcul și ale unui display mare, odata cu tableta Trimble T10. Împreună cu capabilități integrate GNSS, Trimble T10 este un dispozitiv puternic, robust, creat pentru a examina și colecta date GIS. Totodată, suportă aplicații de desktop, pentru a oferi o soluție de tipul ”single-device” pentru o prelucrare eficientă a datelor direct pe șantier.

Concepută pentru a lucra toată ziua, chiar și în medii și condiții dificile, Trimble T10 permite profesioniștilor, într-o varietate de aplicații, să colecteze și să prelucreze în mod eficient și fiabil date pentru analiză și vizualizare pe un display suficient de mare, utilizând ultima platformă Windows 10.

Procesare rapidă
Procesorul rapid și puternic al tabletei Trimble T10 permite rularea fără dificultate a aplicațiilor direct în teren. Tableta va procesa rapid hărți, imagini prin satelit, date de imagine și din cloud, precum și informații geospațiale pe teren. Economisiți timp și bani și veți fi mai productivi, finalizând munca de teren rapid, cu un grad înalt de detaliere, mărind valoarea datelor.

Fie că efectuează colectare de date, inspecții de teren sau inventariere de echipamente, fie colectare calitativă, coordonate și multe altele, ecranul generos de 10,1 inch, care se poate citi chiar și în lumina puternică a soarelui, asigură o vizualizare ușoară a datelor. Rezoluția superioară a display-ului oferă o interacțiune îmbunătățită cu harta, furnizând informații exacte pe baza cărora să se ia decizii informate.

Sistem de operare Windows
Rulând sistemul de operare Windows 10, tableta funcționează bine cu orice aplicație modernă pentru a realiza și procesa sarcini pe teren, fără a folosi un laptop separat sau fără a vă întoarce la birou. În plus, pentru o soluție completă, se poate folosi software-ul Trimble de teren și de birou (Trimble Access, Trimble TerraFlex și Trimble Business Center), pentru a procesa și gestiona date și pentru a obține rezultate de înaltă calitate.

Trimble T10 este robust construită. Spre deosebire de tabletele moderne pentru consumatori, Trimble T10 (eveluată cu gradul de protecție IP-65 de certificare militară pentru rezistență) va rezista în orice condiții meteo. Protejate împotriva ploii, noroiului, prafului, nisipului și temperaturilor extreme – precum și împotriva căderilor și șocurilor –, datele colectate sunt securizate indiferent de condițiile din teren. În plus, acumulatorul cu durată lungă de viață va continua să funcționeze toată ziua.

MEq
By MEq septembrie 27, 2017 20:18