Doosan a semnat un acord exclusiv de furnizare cu Tobroco-Giant

MEq
By MEq ianuarie 14, 2022 15:21

Doosan a semnat un acord exclusiv de furnizare cu Tobroco-Giant

Doosan Infracore Europe a semnat un acord exclusiv de furnizare cu Tobroco-Giant, un producător de încărcătoare compacte pe pneuri pentru manipularea materialelor, construcții, închiriere, agricultură și amenajarea teritoriului, cu sediul în Țările de Jos. Conform noului acord, anumite modele de încărcătoare compacte vor fi produse de Tobroco-Giant pentru Doosan și vor fi vândute sub marca Doosan și în culoarea sa, prin intermediul rețelei europene de dealeri a Doosan Infracore.

Chris Jeong, CEO al Doosan Infracore Europe, a declarat: „Suntem încântați de noul nostru parteneriat cu Tobroco-Giant. Doosan Infracore caută constant să-și îmbunătățească și să-și extindă oferta de produse, pentru a se asigura că toți clienții noștri beneficiază de cele mai inovatoare și mai competitive soluții pentru nevoile lor. În Tobroco-Giant avem un partener cu experiență îndelungată și o gamă performantă de încărcătoare compacte pe pneuri.”

La rândul său, Toine Brock, CEO al Tobroco-Giant, a declarat: „Acest nou parteneriat cu Doosan Infracore Europe este următorul reper în creșterea companiei noastre. Doosan este bine cunoscut pentru produsele sale inovatoare și serviciile pentru clienți, ceea ce este o excelentă asociere pentru Tobroco-Giant. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Doosan Infracore Europe pentru a crește piața încărcătoarelor compacte pe pneuri”.

Doosan Infracore Europe va introduce primele modele – livrate conform noului acord – în clasa de greutate de la 3,5 la 5,0 tone, în decursul lui 2022. Per ansamblu, noul parteneriat acoperă un total de cinci modele de încărcătoare compacte pe pneuri, care vor fi distribuite în toată Europa. În viitorul apropiat, Doosan Infracore Europe va oferi mai multe detalii și despre uneltele de lucru asociate acestei game de utilaje.

MEq
By MEq ianuarie 14, 2022 15:21