Hiab modernizează sistemul HiVision pentru macaralele sale forestiere

MEq
By MEq octombrie 19, 2022 16:59

Hiab modernizează sistemul HiVision pentru macaralele sale forestiere

Hiab, membră a Cargotec, anunță lansarea sistemului de camere HiVision 2.0 pentru macaralele sale forestiere și îmbunătățiri ale HiVision pentru componentele MULTILIFT, care sunt folosite pentru a opera echipamentele direct din interiorul cabinei camionului.

Sistemul HiVision pentru macaralele forestiere Hiab folosește camere externe pentru a afișa împrejurimile, pe care operatorul le poate vedea folosind ochelari de realitate virtuală (VR) din cabina camionului. Acest lucru îmbunătățește productivitatea, reduce greutatea echipamentului și oferă un mediu de lucru mai confortabil și mai sigur pentru operator. HiVision 2.0 are un sistem de camere îmbunătățit, combinat cu un computer puternic și o pereche de ochelari. Acest lucru acceptă o rată de cadre mai mare, precum și o rezoluție și luminozitate mai bune, pentru a crea o experiență de vizionare mai naturală. De asemenea, este posibilă modernizarea macaralelor forestiere existente LOGLIFT sau JONSERED cu prima versiune a HiVision.

„Noul HiVision 2.0 reduce problema amețelii sau a vederii încețoșate, asociate în mod obișnuit cu utilizarea tehnologiei VR. Soluția continuă să ofere o precizie îmbunătățită, siguranță și un mediu de lucru confortabil pentru macaralele noastre forestiere și s-a dovedit a fi foarte populară în rândul clienților care au cumpărat prima versiune a HiVision”, a spus Davide Pernice, Director, Global Product Management, Forestry, Hiab.

Pentru MULTILIFT, HiVision oferă vizualizări multiple de la trei camere, informații despre locul de așezare a containerului și linii dinamice de mers în marșarier pentru o operare mai sigură, mai ușoară și mai convenabilă a cârligului hidraulic, folosind un display cu ecran tactil în cabina camionului. În noua versiune, Hiab a îmbunătățit calitatea imaginii camerei pentru a oferi clienților o operare mai sigură și o eficiență mai bună în condiții dificile de lumină, cum ar fi lumina directă a soarelui, întuneric, dar și în condiții de ploaie și ninsoare. Software-ul de detectare a obstacolelor este o funcție suplimentară de siguranță care minimizează riscul de vătămare a persoanelor sau de deteriorare a echipamentelor. HiVision pentru MULTILIFT este disponibil pentru cea mai avansată gamă de cârlige hidraulice Hiab MULTILIFT Ultima.

MEq
By MEq octombrie 19, 2022 16:59