Stivuitoarele Hyster de 8-18 t primesc motoare Stage V

MEq
By MEq decembrie 17, 2022 23:07

Stivuitoarele Hyster de 8-18 t primesc motoare Stage V

Stivuitoarele Hyster cu capacități de la 8 la18 tone includ acum motoare Stage V, pentru a respecta legislația privind emisiile, sporind în același timp productivitatea și scăzând costul total de proprietate. Noua serie H8-18XD de stivuitoare mari Hyster (Big Trucks) cu motoare Stage V are costuri reduse de operare în ceea ce privește consumul de combustibil și AdBlue, fără compromisuri în termeni de performanță sau durabilitate.

„Dezvoltăm în mod constant gama noastră de soluții Hyster, în funcție de evoluțiile tehnologice, modificările legislației și, mai presus de toate, nevoile clienților noștri”, a spus Jan-Willem van den Brand, Direct Global Market Development Big Trucks. „Clienții se pot aștepta la un timp de operare ridicat și un TCO (cost total de proprietate) scăzut în aplicațiile solicitante în care presiunile costurilor au un impact mare.”

Reparația și înlocuirea anvelopelor este de fapt al doilea cel mai mare cost pentru majoritatea operațiunilor de manipulare a materialelor. Din acest motiv, stivuitoarele de mare capacitate Hyster au un unghi de virare maxim reglabil. Acest lucru scade frecarea atunci când operatorul selectează unghiul redus, rezultând o uzură și un cost redus pentru anvelope.

„O modalitate-cheie de a crește productivitatea și de a maximiza profitabilitatea unei operațiuni este de a preveni timpii de nefuncționare pentru service și întreținere”, a spus Jan-Willem. „Prin urmare, în designul tuturor modelelor din serie este inclusă o funcționalitate îmbunătățită.”

Intervalele de service pentru noul motor Stage V au crescut de la 500 de ore la 1000 de ore. În conformitate cu reglementările, noile stivuitoare Hyster utilizează o combinație de tehnologie precum: SCR (reducere catalitică selectivă), DEF (lichid de evacuare diesel) – sau AdBlue – și un DPF (filtru de particule diesel). Pentru un acces ușor, ambele unități de post-tratare sunt ambalate într-un singur compartiment și poziționate convenabil în exteriorul stivuitorului.

Pentru a accelera întreținerea generală și a minimiza timpul de nefuncționare, seria de camioane este proiectată cu acces ușor la service, cu un afișaj care oferă date cheie de performanță a camionului și diagnosticare la bord pe un singur ecran clar.

Seria de stivuitoare Hyster H8-18XD este disponibilă într-o varietate de dimensiuni de ampatament. Companiile pot specifica un camion pentru manevrabilitate optimă în spații înguste, sporind productivitatea și reducând uzura anvelopelor. Acolo unde spațiul nu este o problemă, aplicațiile pot selecta un model cu o rază exterioară de viraj mai mare și greutate mai mică a camionului pentru a ajuta la reducerea consumului de combustibil și a costurilor.

Pentru a accelera întreținerea generală și a minimiza timpii de nefuncționare, seria de stivuitoare este proiectată cu acces ușor pentru service, cu un display ce afișează datele-cheie de performanță ale utilajului și de diagnosticare.

Seria de stivuitoare Hyster H8-18XD este disponibilă într-o varietate de dimensiuni de ampatament. Companiile pot alege un stivuitor pentru manevrabilitate optimă în spații înguste, sporind productivitatea și reducând uzura anvelopelor. Acolo unde spațiul nu este o problemă, aplicațiile pot selecta un model cu o rază de viraj exterioară mai mare și o greutate mai mică a stivuitorului, pentru a contribui la reducerea consumului de combustibil și a costurilor.

Cabina etanșă și confortabilă are cea mai mare zonă de acces din industrie, ceea ce face urcarea și coborârea ușoare. Catargul și căruciorul reproiectate permit o vizibilitate mai largă pentru operator (vizibilitate mai mare a vârfurilor furcii la nivelul solului și la înălțimea remorcii). Operatorii noii game Hyster H8-18XD au un sentiment sporit de stabilitate, datorită noii contragreutăți turnate, care coboară centrul de greutate al stivuitoarelor, minimizând vibrațiile.

„Manevrarea cu precizie a sarcinilor fragile și grele în spații înguste este necesară în toate aplicațiile, cum ar fi industria chimică, a metalelor și a construcțiilor. Aceste stivuitoare trebuie uneori să lucreze aproape de materiale și muncitori. În aceste operațiuni, un stivuitor trebuie să ofere performanțe puternice, dar cu precizie, pentru productivitate maximă și daune minime”, a mai spus Jan-Willem.

MEq
By MEq decembrie 17, 2022 23:07