Wacker Neuson se alătură Open-S Alliance

MEq
By MEq aprilie 12, 2024 11:37

Wacker Neuson se alătură Open-S Alliance

Wacker Neuson se alătură Open-S Alliance ca membru al organizației. În calitate de companie de top și lider în tehnologie, Wacker Neuson va aduce un plus în consolidarea pe mai departe a standardului Open-S pentru cuple rapide automate destinate excavatoarelor. Alianța Open-S își propune să ofere proprietarilor de utilaje și antreprenorilor libertatea de a putea combina cuple, rotoare basculante și unelte de lucru de la diferiți producători, urmând standardul Open-S.

Wacker Neuson este un producător de utilaje de top cu unitați de producție în Germania, Austria, Statele Unite ale Americii, China și Serbia, oferind produse pentru sectorul construcțiilor și agriculturii, grădinărit și amenajare a teritoriului, precum și pentru sectorul municipal. Compania se alătură Open-S Alliance ca „Supporting member”.

Inovația face parte din ADN-ul Wacker Neuson, cea mai recentă dovadă fiind lansarea excavatorului pe roți EW100-2, care anunță o nouă eră în clasa excavatoarelor compacte pe roți. EW100-2 este proiectat pentru a îndeplini o mare varietate de sarcini în diverse aplicații ce necesită modificări continue ale uneltelor de lucru. Prin urmare, echiparea utilajului cu o cuplă rapidă automată compatibilă Open-S va permite operatorului să folosească atașamente hidraulice de la orice producător care respectă standardul Open-S.

„În interesul clienților noștri, ne concentrăm din ce în ce mai mult pe standardele ce privesc interfețele”, a explicat Alexander Greschner, Chief Sales Officer al Wacker Neuson Group. „Standardele ajută la reducerea complexității pe șantier și se asigură că utilizatorii mașinilor noastre au cea mai mare flexibilitate posibilă pentru a-și folosi utilajele. Alăturarea ca membru al Open-S Alliance este un pas logic pentru noi.”

„Observăm evoluții interesante în zona atașamentelor, unde sistemele de asistență digitală și interfețele standardizate joacă un rol din ce în ce mai important. Credem că, pe lângă munca noastră în cadrul grupului de lucru Machines in Construction MiC 4.0, a fi membru al Alianței Open-S va aduce beneficii clienților noștri prin simplificarea manipulării uneltelor de lucru”, a spus Reinhold Baisch, Managing Director, aftermarket business unit, Wacker Neuson.

MEq
By MEq aprilie 12, 2024 11:37