Still colaborează cu Hydrogentle pentru consultanță în domeniul pilelor de combustie

MEq
By MEq decembrie 19, 2022 16:30

Still colaborează cu Hydrogentle pentru consultanță în domeniul pilelor de combustie

STILL va lansa anul viitor propriul sistem de pile de combustie de 24 de volți pentru echipamentele de manipulare a mărfurilor. Acesta va fi produs la fabrica principală din Hamburg. Astfel, STILL va fi primul producător de echipamente originale de pe piața europeană care va produce sisteme de pile de combustie – așa-numitele module de înlocuire a bateriilor – în propriile unități de producție.

STILL este un pionier în domeniul energiilor alternative și continuă să promoveze utilizarea hidrogenului în intralogistică. Începând de anul viitor, compania cu sediul la Hamburg nu numai că va produce sisteme de pile de combustie în propria fabrică, dar a încheiat și o cooperare în ceea ce privește infrastructura de hidrogen, pentru a oferi clienților totul dintr-o singură sursă.

„Tehnologia pilelor de combustie este, cu siguranță, cel mai inovator pilon de bază al STILL în acest moment”, s spus Frank Müller, Senior Vice President STILL Brand Management. „Având în vedere crizele actuale, credem că această tehnologie are o mare șansă de succes.”

Abordare holistică: „O singură interfață pentru client”
Pentru a-și consilia și sprijini clienții în mod cuprinzător și în ceea ce privește tehnologia pilelor de combustie, STILL a încheiat un parteneriat cu Hydrogentle GmbH, o firmă de inginerie cu sediul la Hamburg care se ocupă de construcția de instalații speciale, pregătește analize de fezabilitate și consiliază clienții pe tema infrastructurii de hidrogen.

„Cu sprijinul specialistului în hidrogen, Hydrogentle, putem, în interesul clienților noștri, să oferim o abordare holistică a subiectului pilelor de combustie”, a adăugat Müller. “Holistică înseamnă că oferă clientului un singur punct de contact cu STILL: furnizăm echipamente industriale de înaltă calitate (care sunt „Fuell cell-ready”), pila de combustie, service-ul și întreaga infrastructură de hidrogen – toate de la o singură sursă.”

Hydrogentle GmbH, cu sediul în portul Hamburg, dezvoltă și implementează proiecte și concepte în domeniul hidrogenului verde și oferă asistență clienților. La fel ca și STILL, Hydrogentle adoptă o abordare holistică: consultanță, evaluare individuală a amplasamentului, precum și planificare, management de proiect și implementare. La cererea clientului, Hydrogentle oferă asistență până la predarea unei infrastructuri de hidrogen la cheie pentru alimentarea cu hidrogen a echipamentelor industriale și a altor vehicule. „Hidrogenul și tot ceea ce presupune este complicat”, spune Axel Poblotzki, director general al Hydrogentle GmbH. „Noi simplificăm subiectul și facem ca soluțiile bazate pe hidrogen să fie tangibile la orice scară.

Hidrogenul, ca tehnologie potrivită pentru utilizarea zilnică
Abordarea „o singură interfață către client” capătă o semnificație specială în contextul hidrogenului. Lanțul valoric, de la producția până la realimentarea cu hidrogen, este lung și complex. „Cooperarea dintre cele două companii ale noastre va simplifica în mod semnificativ consultarea, instalarea infrastructurii și operarea stivuitoarelor alimentate cu pile de combustie pentru clienții noștri. Suntem foarte mulțumiți că am reușit să câștigăm Hydrogentle ca partener”, a spus Frank Müller.

Colaborarea cu Hydrogentle este piatra de temelie pentru ca STILL să lanseze acum în mod proactiv tehnologia pilelor de combustie pe piață. Acest lucru înseamnă că stivuitoarele STILL nu mai sunt doar „Li-Ion Ready”, ci și „Fuel Cell Ready”. Aceasta înseamnă că, acum, clienții pot alege între diferitele surse de energie, fără a fi nevoiți să opteze pentru un anumit echipament. În plus, STILL oferă clienților săi „servicii complete” pentru echipamente și baterii sau pile de combustie, o arhitectură de sistem foarte robustă și timpi de nefuncționare reduși.

MEq
By MEq decembrie 19, 2022 16:30