Sterling Group a achiziţionat compania Time

MEq
By MEq februarie 9, 2017 20:00

Sterling Group a achiziţionat compania Time

La începutul lunii februarie, Grupul Sterling (cu sediul în Houston, TX) a anunţat că a încheiat procedura de achziție a Time Manufacturing Company, cunoscută mai bine sub denumirea scurtă Time.

Având sediul tot în Texas, Time este un producător şi distribuitor global de platforme aeriene montate pe camion, destinate în principal pentru lucrări utilitare în sectoarele electric şi telecom. În această piaţă, Time deţine câteva mărci, printre care şi Versalift.

”Sterling este partenerul potrivit pentru Time câtă vreme vom continua să urmărim oportunităţile însemnate de creştere pe care compania le are în prezent”, a declarat CEO-ul de la Time, Charles Wiley. Echipa Time este încântată să fie parteneră a Sterling şi împreună ne aşteptam să avem succes în continuare, în această fază a istoriei companiei noastre.”
„Echipa de la Time a făcut din această companie un lider al industriei, ce oferă produse și servicii de top clienților săi; așteptăm cu nerăbdare să sprijinim în continuare dezvoltarea lor viitoare”, a declarat Kent Wallace, partener al Sterling Group.

MEq
By MEq februarie 9, 2017 20:00