Steelwrist extinde gama de tiltrotoare cu modelul X02 pentru excavatoare de până la 2.5 t

MEq
By MEq iunie 1, 2022 09:43

Steelwrist extinde gama de tiltrotoare cu modelul X02 pentru excavatoare de până la 2.5 t

Story Highlights

  • Steelwrist
  • tiltrotator
  • rotor basculant Steelwrist
  • tiltrotor pentru excavatoare de pana la 2.5 t
  • Steelwrist X02

Related Articles

Rata de instalare a rotoarelor basculante pe excavatoarele de mai mici dimensiuni începe să crească la nivel global. Ca răspuns, Steelwrist introduce acum noul X02, un tiltrotor potrivit pentru excavatoare de 1,5-2,5 t. Noul X02 este însoțit de o gamă completă de unelte de lucru care au ca îi asigură o eficiență și o versatilitate sporite, transformând chiar și cele mai mici excavatoare în adevărate „tool carriers”.

Design inovator. Întreținere ușoară
Rotorul basculant X02 are o serie de soluții de design inovatoare și vine echipat cu un top Direct Fit sau S30, pentru conectarea la excavator. Partea de cuplare (inferioară) a tiltrotorului este disponibilă într-o versiune cu blocare mecanică, dar și hidraulică pentru S30. Versiunea cu blocare hidraulică, cu cârlig frontal integrat, face din X02 probabil singurul tiltrotor din această clasă care oferă siguranța uneltelor de lucru în conformitate cu cerințele CE.

X02 se situează între cea mai mică cuplă de înclinare TCX, pentru utilaje sub 2 t, și rotorul basculant X04 pentru excavatoare de la 2,5 la 4 t. De altfel, s-a vrut ca X02 să fie o piesă turnată, cu cel mai bun raport rezistență-greutate și o înălțime redusă.

Alte soluții de design inovatoare introduse cu X02 sunt:
– Un nou design al cutiei de viteze, care face posibilă eliminarea jocului, în timp;
– Lagăre fără lubrifiere, pentru o întreținere ușoară;
– Amplasarea supapelor și a modulului de comandă, astfel încât sa fie protejate împotriva deteriorării exterioare;
– Inel de ridicare prins cu șuruburi sau cârlig de ridicare opțional, la tiltrotoarele cu montare directă.

Gamă optimizată de unelte de lucru
Cu un set complet de unelte de lucru Steelwrist S30 pentru rotorul basculant X02 (cupă de nivelare, de săpat, pentru șanțuri/cablu, cupă șanț în V, freză de asfalt și ripper), excavatorul se transformă într-un „tool carrier” eficient și versatil, care poate lucra într-o gamă largă de aplicații. În toamna anului 2022, în oferta de unelte de lucru pentru X02 se va adăuga și un graifer multiplu. Multi Grapple de la Steelwrist este destinat pentru uz general în construcții și pentru bușteni.

MEq
By MEq iunie 1, 2022 09:43